Коментари - Георги Петков не тренира с Левски | corner.dir.bg
назад

Георги Петков не тренира с Левски

Капитанът на Левски Георги Петков не тренира със "сините" тази вечер на стадион "Георги Аспарухов", видя екип на Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Георги Петков не тренира с Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Отбора реши като цяло, че вече е на високо ниво. Няма лошо, но не бива да се подценяват другите отбори. Георги Петков, да беше добър вратар,........ но допреди 2-3 години. Едно е сигурно, че Гонзо и Ясен Петров трябва да вземат само най-добрите, а не само тези които лежат на старите лаври и играят ролята на тартори в отбора. Дано след тозимач на всички да им дойде акъла в главата.

Май трябва да ти се напомни, user, последното участие в европа на "евробойците". Доколкото си спомням, завършиха на последно място. Евробойци я, след толкова много евробой!

Абе, кухи тикви от Герена, скрийте се и повече не говорете за футбол. Може да коментирате чалга-та, първенството по бадминтон или синхронно плуване, но спорт футбол не е за вас. Стига сте ни излагали в Европа, както казах вече, на вас трябва да ви се забрани да излизате зад Калотина, играйте си тук, ако въобще може този ваш цирк да продължи, с Горно Надолнище и Три могили

ДО ВЕРНО ЛИ-ЕЙ ПИЧ ЛИ СИ КЕРПИЧ ЛИ СИ НО ПРЕДИ ДА ДРАСКАШ НАЙ НАПРЕД ПРОЧЕТИ ИСТАРИЯТА НА БГ-ФУТБОЛА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ. САМО ЕДИН ФАКТ ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ЦСКА Е БИЛ КЛУБЕН ОТБОР И СЪЩО Е ЗАЩИТАВАЛ НАЦИОНАЛА НА НРБ. КОГАТО ВИЕ СИНЬОТО ПОДУЕНСКО ГОВЕДО СТИГНИТЕ ТОВА НИВО МОЖЕ ДА КОМЕНТЕРАШ.А И ЗА ПОСЛЕДНО ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15г ТРИ ПЪТИ СТЕ ПАДАЛИ С ПО 5-0.СОРИ.

СТИВ ти не си добре. От как няма Политбюро и ЦеСиКА са ГОЛА ВОДА. Къде си тръгнал да се буташ в историята, при положение че изпадаш в истерия от една ГОЛА ИСТИНА - чорбата не са имали отбор откакто дойде демокрацията. Литекс - Цска 8:0 - за тоя изтръпнал отбор ли ми говорите? Точно ЦеСикА върви със съдии, картони и дузпи. На ваше място бих мълчал и не бих писал глупости. Нямате основание да се надувате. Левски - ЦеСиКА 7:2 Честито.

Георги Петков е ако не се лъжа на 35г. и вече със забавени рефлекси. Той е дал много за Левски през годините но е вече за футболна пенсия. Почти всеки международен мач му вкарват гол от 35 - 40 метра. Лошото в момента е че Левски няма стабилен вратар. Божидар митрев е голям карък и не трябва да се разчита на него. Може би на Цветан Димитров трябва повече да му се гласува доверие и да му се вдъхне повече самочувствие, но освен него трябва още един стабилен вратар може би Кирил Акалски, но през зимната пауза трябва да се купи още един млад переспективен вратар

Пуснал е пет щото е ПЕТков, ако беше ТРИфонов щеше да пусне три.

Спокойно - Борат ще плати и за този мач, докато Бай-Ганьовският ви собственик има пари не се тревожете - ще биете ! Е да - само в измисленото ни първенство, навън ще получавате по 5-6 гола на мач, защото се глезени некадърници, които са свикнали да им купуват мачовете и не можете да играете футбол ! Затова сте обречени да бъдете евроидиоти, а не евробойци като единственият Европейски отбор в България !

Пич, да не си се объркал нещо? Евробойците ти отдавна не струват, а в републиканското тая година следиш ли им изявите? Няма по смешен отбор от ЦеСиКА. Навремето всичко минаваше през армията и затова имахте отбор. Откак няма служба и само на чужденци разчитат чорбарите. Няма го политбюро, а и БСП(к) май не ви искат вече.

5КОВ , 5КОВ....