Коментари - Ясен Петров и Гонзо се накараха на играчите | corner.dir.bg
назад

Ясен Петров и Гонзо се накараха на играчите

Спортно-техническото ръководство на Левски в лицето на директора Георги Иванов и треньора Ясен Петров направи тежък разбор на мача със Спортинг, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Ясен Петров и Гонзо се накараха на играчите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

На недоносените седмарчета мога да им заявя, че са тъпи чорбарчета!

?

5-ков е много"качествен" и "добър" вратар

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах браво хахахахахахаххаха...

По-добре една загуба с 5:0 от колкото 5 загуби с 1:0 , неграмотни и жалки свинюги !

абе стига сте мразили бе тъпи 4орбари.вижте си положението в момента! все пак не левски губи от всички в европа май забравихте гент ?!

сменете пет ков и тарсете някож десет ков,че натам отиват нестата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

усер и унак вие сте дрисни червени, умрете в маки!!!!!

абе, куха тикво, явно ти не си от тези, които разбират оt футбол, ето защо, иди си в обора на герена да грухтиш. твоето нещастно отборче никога няма да ти носи радост в европа, затова гледаи тук да биете горно надолнище и борован

И тия лоши съдии свирят фалове на новата звезда Гара Дебиле/същия грубиян като Гонзо-Ренски/ в атака-ми то как да вкара маймунчето иначе по друг начин ?

тъпите Чорбари да мълчат и да лапат чурки,а не да разсъждават със свинския си мозък

СКАРА ЛИ СЕ НА ИГРАЧИТЕ!ЗАЩО? АМИ ДРУГАРИ ОТ ОКРЪГ ПОДУЕНЕ ТАКА СТЕ ГИ УЧЕЛИ ДА ИГРАЯТ.ЩЯХА ДА БИЯТ ВСЕКИ ОТБОР ОТ ЕВРОПА. КАЗА ГОНЗО.А В МОМЕНТА ДОЙДЕ ВЛАК ОТ ПОРТУГАЛИЯ НА ГАРА ДЕМБЕЛЕ И ЩЕ СЕ УСТАНОВИ НА ПЕТИ ЧЕЛЕН КОЛОВОЗ.УРА-УРА.

Срамота, как може батков да иска резултати, след като не си е платил на съдиите ??? Как може да иска победа от уефски, след като мача не е под юрисдикцията на БФС ? Как е възможно уефски да бие, след като никой не им е свирил дузпи, не са дадени никакви червени картони на противниковите играчи и не са им признали гола от засада ? По геренските стандарти това е недопустимо - да оставиш играчите сами да решат мача - естествено, че ще се получат подобни провали, това е уефски - за да бие трябва мачът да му е уреден, съдиите да свирят поне няколко дузпи за тях, да има червени картони за противниците и да не им зачитат засадите - както в нашето първенство ! Трагедия е да гледаш подобни мачове - не е честно, уефски нямаше шанс - нищо не беше организирано и съвсем логично загуби с реален резултат ! Не са виновни играчите, ами батков и михайлов - защото не са въздействали правилно на УЕФА, за да бутнат гювеч на геренските некадърници ! Ако не се вземат мерки и не се заделят пари за въздействие върху съдиите през следващите мачове - резултатите ще бъдат същите ! Повръща ми се от нещастните геренски боклуци - цялата държава работи за тях и 20 години не могат да направят един свестен мач навънка - има ли смисъл да ги бутат повече ? Мачът със Сливен е 0:1 за уефски - за да не се напрягат преди мача с Лил, че чалгаджийниците са натоварващи ха ха ... Евроидиоти !

не се карайте на звездолините. пуснете гошката да гледаме гол след гол.ама португезите как го усетиха че е портиер.

До: Кухите тикви от Герена - откажете се от нещастното ви отборче, и без друго, само срам берете заради него. Останете си на нивото на Горно Надолнище и Борован, това е критерия за качествата на играчите ви. И никакво излизане зад граница повече, стига сте ни излагали.

що им се карате на момчетата,бе, те са с класа над останалите в бг футболисти, те са новият шампион на бг, те винаги ще бият чорбата и останалите,те...толкова хубави неща още могат да се кажат за тия момчета...а вие-с лошо. ако съм на матеус,хич няма си блъскам главата с националния-направо пускам синята лавина.