Коментари - Матеус събира избраниците си за първи път днес | corner.dir.bg
назад

Матеус събира избраниците си за първи път днес

Новият селекционер на българския национален отбор Лотар Матеус ще събере днес за първи път тима.

Обратно в новината

Коментари - Матеус събира избраниците си за първи път днес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 3

аиде друзинаа у син цитъ на подготовка за 5етука.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Грешка е изборът на Матеус за треньор - нито има опит, нито качества, нито успехи - защо точно него ? Защото е удобен на боби михайлов - познават се и ще изпълнява нарежданията на сираков и на михайлов. Жалка картинка - не се ли вижда, че михайлов е слаб шеф на БФС - откакто той пое футболът ни - нещата не вървят, не сме се класирали на нито едно световно или европейско - писна ми, защо точно михайлов ? Защото е удобен на батков и останалите сини мафиоти - урежда мачовете на левски и пробутва сините лавандули в националният ! На всички нормални е ясно, че добри футболисти и специалисти от герена няма - просто не могат да ги създадат, но защо трябва да страда националният ни футбол заради тях и техните комплекси да избутат един посредствен отбор начело на класирането, за да откраднат после парите от европейските шампионати - пък ако ще и с 10:0 да падат ?

Лотар Михайлов събира тима ... отново плешивеца си избра марионетка, за да играе синчето на вратата и некадърните сини балерини да преобладават в националният състав - истината е очевадна - докато михайлов е начело на БФС, който и треньор да сложат отборът ни е обречен на провал, защото няма власт да избира играчите и да налага тактиката - това го решават михайлов и сираков - тези сини боклуци ни докараха дотук - да пропуснем 2 европейски и 1 световно - докога сините измекяри ще управляват БФС - бяха слаби футболисти, сега са и слаби ръководители - от герена нищо добро не е дошло във футболът ни - нищо, само паразити, защо да страда цялата нация заради комплексираните сини некадърници ? Докога ще хрантутят с държавни пари милиционерското отборче от герена - не виждат ли, че след 20 години брутално подпиране и бутане на гювеч нищо не става от тях ? ДОКОГА ?