Коментари - Бербатов се отказал от националния заради Лечков | corner.dir.bg
назад

Бербатов се отказал от националния заради Лечков

Димитър Бербатов се е отказал от националния отбор на България заради човек от ръководството на БФС.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов се отказал от националния заради Лечков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 21

браво Мите, не ти трябва да се връщаш в този цирк, не е за теб, време и и Стилян и Мартин да се махнат от "националния" ООД

Долни лъжи и инсинуации!!!... Плужекът Бербатов ОТКАЗА ДА "ИГРАЕ" в Националния отбор по футбол на Република България САМО ЗАРАДИ МЕН и МОИТЕ КРИТИКИ КЪМ НЕГОВАТА НЕИГРА....

Абе селтак,къде се буташ пак в А група при умните.Доживей си кротко жалкия живот и не ни занимавай с комплексите си.Нещастник.Вече дори не те и съжаляваме...

Селтак е сина на твоите родители и "любимеца" ти, който ако изиграе още един мач, както "игра" в последните два, ще заеме пак титулярното си място на рез.скам. на Ман.Юн....

Ако разберем истината - може би ще престанем да спорим. Но истината е важна. Тъжното е, че част от откровенията идват от чужди медии. И все пак продължавам да смятам, че футбол се играе заради вас феновете а не заради БФС. И имам една молба - да уважаваме различните мнения.

след прогнозите ти за мачовете на националния ти лъсна голия неразбиращ нищо от футбол задник. направи си една услуга и спри да се излагаш тук!

А кой отбор в Европа не е бил побеждаван от нашия? Осраха футбола с тези залози, осраха го тотално

Италия, Испания, Швеция, Англия и така нататък... Отборът ни винати е бил последствен, с изключение на един кратък период от няколко години. Не се вживявай толкова.

Абе той само тая работа да е направил - с мед ще го намажем.Ама не е.Потънал е в лайната до челото крадливия плешо

Нищо чудно.Вън крадливите плешари от БФС.Сили не ни останаха от тези гаври с нас

едно е сигурно - добур човек като бербатов, за да се откаже от националния, сус сигурност има дебела прочина и наи-вероятно сред руководството. ялко само, че не я сподели, та всички сународници да знаем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А, най-логичната причина е да може да се концентрира само за МанЮ, да не е изморен след нац. мачове и Съра да предпочете него. Мисля, че това си беше един много добър пазарен ход за да се пласира по-добре като титуляр в МанЮ.

Точно така си е. Защо да рискува за жълти стотинки да получи контузия. За некви си 5-6 000 евро да изтърве 1 милион, нЕма как да стане. Затова и не играеше много, гледаше бързо да се освободи от топката преди някой да му е налетял.

Естествено, че е зарди купени мачове и скапано ръководство ! Всички много добре знаето какво е националния сега. Така, че никой няма право да критикува Бербатов за това негово решение. Човека е над тия простотии и иска да играе истински футбол,

не се намери един с топки в тая държава да излезе и да каже квото знае, само недомлъвки....

Ако причината за напускането на Бербатов са наистина уредени мачове е ясно защо мълчи и го оправдавам. Имаче мислех същото, но става дума за дебела предполагам междунродна мафия и ще го съсипят и него и семейството му. Кой и как ще гарантира дори живота му, ако каже, че са продавали мачове от БФС, какви последствия ще има за България в международен аспект ... по-добре е да мълчи. А ние ... бойкот пълен на трибуните, докато не се махне това ръководство, на което все държавата им е виновна.

Типичен пример за българска "журналистика". Не се цитира източник, дават се предположения и се вадят генерални изводи. Аз поне не рабрах - Бербатов ли е казал "Аз напуснах националния отбор, заради критиките на Лечков" и "имам съмнения, че този и този мач бяха продадени"?!?

Ти със сигурност си бил свидетел на корупция или нередност. Я някой КАТ-аджия взел подкупче, я нещо друго ... е скокна ли тогава и каза ли "ей това е нередно!", и информира ли полицията? Май не си ... защо искаш от Бербатов на направи подобно нещо?

Не става дума за това ... Написаното в този "репортаж" е едно голямо нищо. Казва се "Бербатов напусна заради Лечков", но без да се казва откъде имат тази информация - Бербатов ли го е казал, Лечков ли, чистачката на тоалетните на БФС ли го е дочула ?!? Как може просто ей така да се ръсят новини без грам доказателства?!?

Съгласен съм.. Това , от какви съображения го е направил, са само ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ.