Коментари - Стоичков ще получи пост в Барса още в сряда | corner.dir.bg
назад

Стоичков ще получи пост в Барса още в сряда

Мениджърът Лъчо Танев разкри, че в сряда Христо Стоичков ще получи назначение в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков ще получи пост в Барса още в сряда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

левскар до мозака на костите сам,но обичам ицата стоиков,защото като бях в мексико,мексиканчетата се скасаха да скандират името на стоичков като разбраха,че сам балгарин!затова,независимо какви са клубните ви пристрастя,уваяваите и ценете ицо!тои е направил за бг наи-много от всички!от друга страна ,ако не бе-е комунизма в бг,можеха да ни прославят и котков ,бонев и особенно великя гунди,бог да го прости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кико, маи нещо не си наясно с испанската футболна деиствителност. испанските фенове и преса очакват от него точно такова поведение и ицо го знае и го прави много добре. просто е естествен.

правиш ли разлика между каталунска и испанска преса ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След многобройните изказвания на Стоичков за Реал Мадрид бе логично да го назначат на работа там. Нима не го заслужи с омразата, която демонстрира спрямо Реал ? Но сега мисля ,че ще трябва да е по-пестелив в определенията си и да се изразява по-културно в испанските медии,които не толелират такъв език .

Ицо беше всъщност нелош треньор. Може би му трябваше малко време да се обиграе. Рано или късно ще се върне в българския футбол...

БРАВО ТОВА Е ХУБАВА НОВИНА.САМО ЧЕ СИНИТЕ ГОВЕДА ПАК ЩЕ РЕВАТ. ДА ДРУГАРИ ОТ ДС ХОРАТА КОИТО МОГАТ И РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ ГИ КАНЯТ В ГОЛЕМИ ОТБОРИ.А СЕГА МИ КАЖЕТЕ ЕДИН БИВШ ФУТБОЛИСТ ОТ ЛЕФСКИ ДА Е ИЗВИКАН. НЯМА-НЯМА.