Коментари - Феновете на Острова избраха Бербо за играч на септември | corner.dir.bg
назад

Феновете на Острова избраха Бербо за играч на септември

Българският нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, бе избран за най-добър играч на месец септември от феновете на Висшата лига в анкета на официалния сайт на Асоциацията на професионалните футболисти в Англия.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Острова избраха Бербо за играч на септември | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 18

вие пак неразбрахте ли че няма смисал да се нервите кои е от цска и кои от левски радваите се че има булгарин в чужбина които ни прославя мн ви е зле...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Естествено - заслужава си го, добра игра и добро представяне. Това е основната разлика между селяндурите от герена и професионалистите от ЦСКА - и Бербатов, и Стоичков, и Пенев, и Лечков и Костадинов и Балъков и всички най-качествени футболисти, за които се сетите са от школата на ЦСКА и ги аплодира световната публика, а простаците от герена ги аплодира неграмотната, злобна и завистливо чалгаджийска част от най-ниското стъпало на работническата ни класа по мръсните, кални и вмирисани стадиони на подуене ! Злобейте сини боклуци - заради злобата сте на дъното, Европа за вас е място за шопинг с парите на батков - футобл там никога няма да играете, защото сте жалки и разглезени балерини ! Ха ха

Коя школа не разбрах???

и друг път си писал глупости, проверявай си информацията, кой е от школата на ЦСКА, Балъков например никога не е играл там. Стоичков е прибран в ЦСКА, виж откъде, Лечков също отива на 24 в ЦСКА, Бербатов е изиграл най-малко мачове за ЦСКА от всички отбори и т.н.. Пиши ЦСКА какво е създала, щото едно е да създадеш футболист друго е да го прибереш готов от някъде, защото 40 години се е ползвал отбора със специален статут. Двамата Петрови и Бербатов бяха последната инерция преди 12 години, което беше нормално да се натискат за ЦСКА, имаше реклама от по-рано и сега М'Боли отиде там. Стига писахте глупости. Какво и къде продаде нещо последните 11 години чорбата? Нищо свърши филма, сега чакайте следващите комунисти да дойдат. На малките пикльовци като тебе някой трябва да им обясни защо ЦСКА е в рекордите на Гинес с 9 поредни титли на страната, защо имали успехи за КЕШ, еми как да нямат като все те са били шампиони и са играли в този турнир, ама за сравнение сръбския и румънския ЦСКА си го спечелиха.

Ами личи си, че си едно малко човече, само на такива като тебе им е набит в главата говеждият щам. Ами те и Уефски( не сте достойни да носите името на Апостола) са в рекордите на книгата на Гинес, и то с мач от евротурнирите. Май и вие там си пишете "славната" история. А това за репресираният отбор по времето на тоталитаризма са пълни смешки, и май в случая ти си пикльо като много други пикльовци, които не могат да си размърдат малките мозъчета и да разберат, че такова нещо като отбор десидент и отбор на народа просто няма. Наслушах се на измислиците, че Тато се е опитвал да закрие отъборчето ви, ама го е дострашало. Мишки сте били и такива ще си останете. Гунди голям десидент го изкарахте, а откъде са идвали кинтите за разгулният му лайфстайл, скъпите му западни коли, ами от нашата Народна Милиция, най-големият репресивен апарат по времето на комунизма. За каква инерция става въпрос бе байо, просто ви боли че от България качествени футболисти могат да излязат само с емблемата на ЦСКА и това е факт с който знаят всички що годе добри агенти и скаути....

АЗ ЛИ КОЙ СЪМ-ДЯДОТИ С ДАМАДЖА НИТЕ.ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА ЗАВИСТА НЕ ХОДИ ПО ЖИВОТНИТЕ ТЯ Е ПО ХОРАТА.БОКЛУЦИ.

а ти кой си ? :)

Кастриран малоумнико, господин ограничен килеш и в главата и между краката, не преписваи своите черти и недъзи на най-доброто в българския футбол в момента. Трябва да се гордеем, че очукана и ограбена България, все още ражда такива таланти.

еи боклуци долни завистници, дано всички да гниете до края на дните си в кенефите кадето се намирате - какво дано, вие сус сигурност ще си останете в собствените си лаина миризливи. всички сте едни горди представители на ямболския "хотел раи". за всички успели булгари - напуснете тази долна яма , нашата вмирисана дурзавица, а тези които вече са някаде другаде - стоите си там - в бг освен завист и злоба , друго няма да намерите!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БРАВО НА БЕРБО.ТАКИВА С ТАКИВА ХОРА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕ.УСПЕХ И ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

Успех на Берба.......................

барбууук барбуук боклуук а стига с това лаино всеки ден :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хаха.Интересно как ще коментират тази новина изявените комплексарчета от форума.Сигурно вече търкат завистливите дупета по мокета :))

А,онова лайно SH как още не е осмърдяло тази статия ?!? Сигурно се е удавило вече в слюнката си мизерничето нещастно

тои след мача с черна гога не се е мяркал по-вече тук. сигурно се подвизава с друг псевдоним. хехехехе...

На Изпражнението "Ха" ще кажа, че сега вече е ОКТОМВРИ и всичко си идва на място.... Инерцията от успешните игри (на Барбуков) вече се загуби и в последните два мача показа, че навлиза пак в познатото отпреди лятото състояние.... Инертност и Рез.скам.... Дано да се заблуждавам, НО НЕ БИ....

бра'о 'е.....хареса ми красноречието ти..