Коментари - Матеус: Сам взимам решенията, Божинов просто не е във форма | corner.dir.bg
назад

Матеус: Сам взимам решенията, Божинов просто не е във форма

Селекционерът на България Лотар Матеус заяви категорично, че сам избира играчите, които да повика в състава. Немският специалист говори на официална пресконференция в Правец.

Обратно в новината

Коментари - Матеус: Сам взимам решенията, Божинов просто не е във форма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Той Божинов вкарва само на Алисия и на Николета Лозанова ама и това си е постижение....Божинов за 6 години в националния отбор е вкарал 5 гола :)))))))))))))))) проверете ако не вярвате

Стига с тези клубни пристрастия. Матеус може и нищо да не направи,но за мен трябва да е така вика се този ,който в момента е в добра форма не зависимо на 18 или 35год и от ,,А" или,,Б" група.

Как бе във форма е момчето - за СНИМКИ, фото сесии, въргаляне с николетки, чалготеки, номер 1 е там, изобщо за кво му е да гони топки некви там?

И щом го казва, значи е истина ха ха - и мъри се кълнеше, че сам взима решенията, но му гледахме резила ! Щом на вратата е синчето - няма смисъл да продължаваме да коментираме - то е ясно, кой го е сложил ! Докато сините измекяри михайлов и сираков диктуват кой и къде да играе - така ще е - няма да се класираме за нито едно първенство и ще потъваме ! А лотар матеус е пълен провал като треньор - единствената причина да го избере плешивеца е защото никой не го иска и затова е послушен !

обичам коментарите,но не на заслепени врагове на синя цвят и на не грамотни и мислещи се за нещо коментатори-даваш коментар даж го без пристрастя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

САМО УЕЛС.ОЧАКВАМ 3-0.ДОЛУ БФС ДАНО И СЛЕД ТАЗИ ЗАГУБА СИНИТЕ ГОВЕДА ДА СЕ ЗАСРАМЯТ.ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА В СЛЕДВАЩИТЕ 10-15г.

може да има нещо истина,но казано пт червени боклуци едва ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Божинов му трябва режим.Ако не остави нощният живот.чалгаджийките от него няма да стане и чеп за зеле.

Лотар, а решението за оставане на смешния вратар Ники, пак ли е само твое и не рискуваш ли да станеш с него същия.

Божинов беше блестящ футболист, когато беше играч на Лече при тренъора Зденек Земан. тогава почти на всеки мач вкарваше голове. Откакто отиде във Фюрентина започнаха контузиите и формата му падна. На него му трябва добър клубен треньор и смятам, че отново ще изригне още повече, че все още е млад футболист.