Рефер взел 50 000, за да манипулира Базел - ЦСКА

Украинският съдия Олег Ориехов е взел 50 000 евро от тотомафията, за да манипулира резултата от мача за Лига Европа Базел - ЦСКА, игран на 5 ноември миналата година, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Рефер взел 50 000, за да манипулира Базел - ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма тия пари ги е дак БакоФ да си избие масрафа от Рязанската сделка.

Съдията взел, Базел бил, а боклуджиите насрани пак у кочината. Квик, квик, квииииииииииик

Хе хе, синята паплач злобее - да, истина е, че плащат на съдиите, за да ощетяват ЦСКА, защото ги е страх от него. Селяците от герена няма за какво да се притесняват - на никой не му се налага да плаща, за да падне уефски - не се налага, то и без плащане става. Но е факт, че уефски си плаща за победите - това е разликата между двата отбора. Евроидиотите плащат на съдиите за да бият, а срещу ЦСКА плащат, за да не ги бият ! Единственият Български отбор, който е донесъл слава и успехи на Блъгарите в Европа е ЦСКА - от него са най-добрите фунтболисти, побеждавал е най-големите отбори и е имал най-добрите треньори. Проблемът на ЦСКА е, че няма мафиот за собственик, няма гпродажен плешивец в БФС и долен интригант като обицата, който да манипулира съдйската комисия - в това уефски е по-добър - в уреждането на мачовете, измамите и подкупването на съдиите. Но по отношение на футбола сравнение не може да става - просто на селяндурите от герена футболът никога не им е бил ясен. И затова са евроидиоти ! Дано да е достатъчно простичко за сините дебили, че да го разберат ...

ВСИЧКИ СА СРЕЩУ СВИНЕТЕ ГАДНИ

абе тъпак прочети първо статията бе мършоо че са ощетили цска

До кога тези панчеревски , ще срамят БГ футбола? Не стига , че за 20 години станаха анонимниците на Европа и не донесоха никакъв коефицент са страната, ами и мачове уреждат !Цървули пълни !

Много си тъп!

цска нека да заведът дело за обезщетения срещу уефа,съдията и всичко де що е било в протоколите на мача.

За почетните титли Евроидиот и Ел Дебил ли да коментираме бе говеда? До кога ще се срамуваме заради вас?

Много прости говеда,еййй.Чифтокопитни селяндури.В статията си пише,че СЪДЯТА Е ВЗЕЛ ПАРИ ДА СВИРИ ЗА БАЗЕЛ,а не за ЦСКА.Очевидно сте по-прости и от вожда ви Борат.

и какво стана сега, че ЦСКА са ощетени, който си спомня мача Базел вкараха 2 гола от засада :)))) Батков май трябва да се извинява!

Их че съм прост не било чорбата ами съдията

А ,кво стана ,бе Чорбари?!?Чакам коментари!!!

за кое бе Говедовъди, за какъв коментар, за мача със Спортинг... за мача с Олимпия, с Бате, с Жилна кажи с кой де ..... бай Ганьо от село Подуене

За боксовите срещи Делев-Стоянов и Акуаро-Тибони; за поредния бивш футболист (Пифа), осъдил Централния Свиневъден Комплекс на Армията; за наглото неизпълнение на решенията по случая "Румен Трифонов"; за започналата война между Костадинов и "македонскиот сержант"; за това, че отбора от свинефермата е на 141 места след Левски в световната клубна класация и пр. Има за какво да коментираш, свински, има! Но не се бави, че Коледа наближава!!!

Резултата от 1-я кръг на първенството, свиньо!

Резултата от 1-я кръг на първенството, cвиньо!

Мне за разликата м/у калинката и Цецка :) ..... че гледам в графата "точки" в евротурнирити срещу цецка пише 0. Трябва още една 0 да сложат да стане както подобава "кенеф".

Че какво да му коментираме, то си пише - "съдията е взел подкуп за да свири за Базел", за ЦСКА нищо не прочетох да са взели...

Подуене не е село, а под у...