Националите негодуват от тежките тренировки на Матеус

Националите обмислят аудиенция при Лотар Матеус с молба да намали броя и времетраенето на тренировките.

Обратно в новината

Коментари - Националите негодуват от тежките тренировки на Матеус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ходатайстване на футболистчетата нямада им мине номера да им намалят тренировките. Ами я да пратят при Матеус една цицореста певачка, да му изпее нещо, да му посвири на кавала.... И без това няма да се класираме за никъде, ами да го уредят и него с нашанска цицка и да го удрят на живот.

Само така! Както се казва: "Повече пот на тренировките, по-малко кръв в боя." Без сериозни усилия нищо няма да стане, ако ще и като Марадона да си.

Браво Лотар, браво Матеус.Така трябва.Германска работа.От Холцваген ще ги направи на Фолксфсваген.Че то такива дървета не стават за утопление.И ако трябва 5-та жена ще му намерим междувременно - не бургундски кон а фиданка наша.

ейй много лоши тия германци беее -фашаги недни.карат децата да тренират много. а бее лотареее пусни ги на дискотека ,на чалготека ти ще измориш звездолинчетата. уесно нема.

Само така! Ред и дисциплина за нашите женчовци! Като празнуват до зори не се оплакват!

амчи ся к'о шъ праят чалготеките? Да изпратят некоя силиконка при Матеус да им ходатайства... мърди с мърдите, не ги е срам!

браво на лотар.а госпожичките да проучат как кике санчес флорес подкара атлетико в началото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, те са Син сити че фалира! Кво скимтите, бе, изпиянчени мамини женчовци!?! За да получиш трябва да дадеш - за да биете и да ходите на европейско трябва да тренирате ... яко!!!

Моята класна имаше навика на 15-и септември да ни прави контролно. Спукваше ни от зубрене, но сега съм й благодарен. Научи ни на труд и дисциплина. Евала на Матеус. Дано да набие в кухите кратуни на нашите фитболисти, че 90 минути игра е всъщност работа, и трябва да се бачка до край и като за последно. Тия кво са очаквали? Чалготеки сигурно. О поп фолк пачаври. Ай сиктир, сикимиш!! Крайно време е пръдливите ритнитопковци да си заслужат мангизите. Браво Лотар, браво Матеус!!!! :))

Така така, даже трябва и да ги шамари тея лигави и мързеливи пияници.Шамари до посиняване и по 8 часови тренировки всики ден минимум.Браво Лотар!

Нали старата максима гласеше "В България се раждаш футболист, а в Германия те правят футболист". В една вчерашна статия четох как при загубата срещу Ирландия, юношите ни са могли да играят на пьлни обороти до 60-тата минута и 1/2 час са издишали напълно. Явно трябва да се промени нещо начина на работа в бълг. футбол.

само така лотар за тея марзеливци дето само пари и чалга им даи.ъуркане до посиране на тия!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само така!Газ да припадък!На тези лекета само чалготеки им дай!

И така,да се върна ли доста във времето и да ви кажа отново онова ,което не веднъж съм казвал -да бъдат изритани от хоризонта такива стерилни клоаки като Станимир ,Наско Сираков.Пламен Марков и тям подобни кюнеци.Те нито знаеха нито можеха нещо да родят. Всичко изисква усилия ,работа концентрция и още да знаеш ,че ако не си свършиш работата ще хапнеш хурката.Такива нещастници ,като Станимир Стоилов /да се чуди човек как можа да престои толкова време на този пост/ си мислеха ,че заплатичката им е вързана .да ама идва време за хурката .

Тези тренировки ще ги разбере само Краси Балъков той е трениран в същото първенство и манталитет откъдето е Матеус, на другите български льольовци футболисти, които мрънкат ще им се вижда, че изкачват Еверест... те и за това така играят ... всички сме им се нагледали с години . .на роднинския льольовси отбор.

Много се радвам на това което чета, виждал съм как тренира нац. отбор на Германия на лагер и каква е тяхната подготовка и не напразно участват на всички спортни събития ! Там се тренира здраво, а не колкото да се отбие номера, не се делят на млади и стари, известни и сега изгряващи ! Тренировките им са доста интензивни, и никой не е щаден. "Щом си националния трябва да дадеш всичко" така казваше треньора им ! Успех желая на Лотар и на отбора ни, имаме нужда от гордост, както го правеха волейболистите ни !

Браво на Матеус! Добрата игра се постига с много тренировки! Тренирайте до припадък за да ви е лено на терена в мачовете! Аякс навремето , как са ги тренирали?

Поздравления ! Победата над Уелс е твоя. Играчите у нас са свикнали да ходят по терена, да се плезят и да се правят на много "технични". Те не знаят, че футбола е преди всичко борба - за всяка топка, за всяка педя терен, физическо и психическо изтощение до край. Някои си въобразяват, че може така да си играят и в националния. Това, което правеха до сега, се нарича чикиджийски футбол, каквито, вероятно, са извън терена. Лотар, не се бой и не ги жали ! Гонка до дупка, ако тия измрат, България ще роди други. Не мога да си представя като някогашен футболист, как ще си в националния, без да можеш да издържиш във вихрено темпо да играеш 120 минути. Уморените коне ги убиват. Който влиза, трябва да знае, че играе за своя народ и Родина. Насила в националния, видяхме, не се играе. Футболът е игра за по-силните, по-волевите и по-издръжливите. Второто полувреме в Уелс е доказателство и малка надежда, че мисленето ще се промени. За целта, Лотар, ти, вместо нас, ще минеш през българския ад. Но, знай, че има хора, които ще те подкрепят !

Айде, германец, шеф и на БФС! На Отбора, честито и да си слушат треньора!

пълни женчовци, не съм ги чул веднъж да се оплачат от безкрайните купони по чалготеките до ранни зори!

Знам, че нашите футболисти са лигльовци, но чак пък толкова! А иначе като получават тлъсти заплати и премии не се уплакват, като си купят кола-последен модел им е кеф, като си купуват маркови дрехи се фукат! Не по 7, а по 70 занимания за 4 дни трябва да имат, че да им дойде акъла и да разберат къде се намират и какво правят!

това им трябва на играчите.някои дори му се пресмиваше че ги тренирал на ругби преди мача.супер ще ги прави да не са такива мaрди както в последните 6 години.и нещо друго.нито тука в англя нито в германие не пишат че е развратник за бившя капитан на германя.а за да си капитан трябва да знаеш как да обединиш един отбор.определено лотар има талант

Така, така. Да тичат там и да не се лигавят, защото получават пари за таз работа и виждат света. Който не иска и не може да носи слава за България с голове, да си се прибере на село! И им кажете да напишат България с главна буква на фланелките си, че bulgaria изглежда несериозно!

не е несериозно, а просто грешно, неграмотно или там както искаш го наречи ...

амчи ся к'о шъ праят чалготеките? Да изпратят некоя силиконка при Матеус да им ходатайства... мърди с мърдите, не ги е срам!