В Черна Гора: България ни гледа с бинокъл

"България, Уелс и Швейцария ни гледат с бинокъл, толкова далече са зад нас. Лотар Матеус победи Уелс и започна да убеждава българите, че може да ги класира на бараж за Евро 2012. Но за това трябва да попита Черна гора", написа всекидневникът "Виестник" след победата над Швейцария (1:0).

Обратно в новината

Коментари - В Черна Гора: България ни гледа с бинокъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея черно горски мангали ще видят европейското през крив макарон след като България ги ступа там и Англия ако си вземе двата мача с тях, което ме кара да се съмнявам в тяхните качества ;)

тези фереджета не са ми интересни!да ходят да се парзалят другаде!тази парзалка не е за тях,много са малки! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като им напълнят мрежата с 4-5 парцала ингилизите и ще стане като в оня лаф: "Идат като аслани (лъвове), а се връщат нас...ани".

браво голям си !:) сега ми припомни как свършиха Англия - България, и България - Черна Гора! и да, щях да забравя - насрани си тръгнахте вие от стадиона, дето си дадохте парите на онази клика БФС и смешния им отбор от манекени!

Тия смешници се взеха на сериозно! Ха-ха-ха!

ти май забрави тези "смешници" как не можахме да ги бием насред софия - та смешните са си нашите национали в случая. все пак се надявам тези подигравки да ги мотивират за реванша и да им го върнат, защото черна гора колкото и да не ми е приятно да го кажа играят добър футбол и засега са фаворит за 2-то място

много барзо се зарадваха черногочетата, това може да им изиграе лоша шега накрая. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и тия нещастници нещо си ваобразяват!нали утре ще отидем у тях и ще ги надупим поне с 3 парцала!те на нашите момчета не могат обувките да ласкат,паляшовци нещастни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кои ще вкара 3 гола за наще бе смешко , ти си наплно заблуден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ООО ще паднат като момиченца милите национали)))