Коментари - Националите тренират в полумрак, Матеус бесен | corner.dir.bg
назад

Националите тренират в полумрак, Матеус бесен

Изключително слабото осветление на тренировъчното игрище, където българският национален отбор проведе официалната си тренировка, преди приятелската среща със Саудитска Арабия утре, сащиса националния селекционер Лотар Матеус.

Обратно в новината

Коментари - Националите тренират в полумрак, Матеус бесен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 23

Време е журналистите да си проверяват фактите преди да пишат глупости - Саръер е най-северният квартал в Истанбул, а не е град близо до него.

струва ми се че това е пореднят номер на футболистите за извинение ако паднем довечера

С такова ръководство на БФС само подобни неща го очакват Матеус, ама смее ли да им го каже пък и нали заплатата си върви. Пак състоянието на България ли им е криво на БФС умниците, че една база нормална в Турция не могат да уредят. И пак виновни няма

Егати тъпанарите пишат в този форум. Къде отидохте бе комплексари врасъжденията си?????

....расли по села и паланки кога ли са виждали град с десет милиона популация? пак малко са патували нашите.... хихихихи

Пътуване се пише с У!

Пътуване се пише с Ъ!

Само не разбрах какво правим в Турция? Защо там ще се играе тази контрола, а не в България?

За да не дойде радикалния ислям у нас. Ха-ха-ха!

Не бе мили хора, ... германския спец е поръчал това оскъдно осветление !! ..Представете си как нашите "куци коне" си подават и се намират в тъмницата ..а ? и ако свикнат така по нюх и телепатия да ритат.. кво щте да е на един грейнал облян от светлина стадион ! Дълбок и скрит замисъл има в този подход на ..."германчето" :-))

какво общо има футбола с еу *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много общо ма тъпа краво, прочети коментара(първия- репликирания), и вложи малко мозък ако имаш в което дълбоко се съмнявам и ще разбереш, и в това число като прибавиш и това че фесовете са и силно фанатизирана империалистическа държава, която е много тънко обидна, може и да ти присветне какво общо имат условията които са предоставили на нашите за тренировката им и пътя им до там и обратно с ЕС

абе бай ганьо, от кое село си незнам ама явно си расъл по полета и ливади. момичето най културно пита ти й отговаряш като див селянин. що не идеш да им ринеш фекалиите на кравите явно си експерт там

Общото, драга Лина, е, че задължение на всеки българин е да мрази гаджалите! Това е най-противната нация в света. Ако не вярваш, гледай "Среднощен експрес" на Алън Паркър.

хубав филм, аз мисля, че почти нищо не се е променило в манталитета на тия диваци, незнам постоянно за какъв европейски съюз стенят, НЕ БЕШЕ ЛИ ЕВРОПА НЯКАКВА ИДЕЯ ТАМ, А НЕ САМО ДАЙТЕ ДА ЛАПАМЕ ПОВЕЧЕ, НЯМА МЮСЮЛМАНСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА Е ДЕМОКРАТИЧНА И ЦИВИЛИЗОВАНА - 100% ФАКТ, в момента, в който в Турция се отмени смъртното наказание и се случи нещо за такова, а не се получи, мисля че ще забравят и за европейски съюзи и за всичко. И ДОКОГА ЕВРОПА ЩЕ ПРИБИРА АЗИАТСКИ ОТБОРИ??? ИЗРАЕЛ, ТУРЦИЯ, КАЗАХСТАН И Т.Н. Разстоянието от Англия до Израел, което се изминава за мач е колкото от Исландия до САЩ, да вземат и американските отбори в УЕФА най-добре ще стане.

горките футболисти, нещастни, че играят на тъмно!просто сте жалки!

Мръсни цигански номера в най-ши... циганска държава-дано никога не влязат в ЕС. Гадни ... .

Абе тарикат, погледнато процентно спрямо броя на населението, у нас сигурно има по-вече цигани.

това е за благодарност където биби подкрепи кандидатурата на тъпите мангали за ЕС!

Не пич, това е заради акцийката която данс спретна на турчалята и това разбира се е стигнало и до техната татковина, плюс и черните фланелки на атака в парламента против присъединяването на рязаните в ЕС.

Акцията на ДАНС удари българите - мохамедани, не турците.