Сръбските фенове организирали безредиците още в Белград

Президентът на Сръбската футболна федерация Томислав Караджич заяви, че протестът на "навиачите" на стадион "Луиджи Ферарис" в Генуа снощи вероятно е бил организиран още в Белград.

Обратно в новината

Коментари - Сръбските фенове организирали безредиците още в Белград | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хеи,-аф- явно идиота си ти, аз за този немо ами вече 3-0 е присаден за италя. защо сега тия ябари се оправдават че всичко е трагнало от белград след като сно5ти цяла вечер се чудеха какво да правят и си хапеха задниците. биле подготвени полицаите:пални глупости са това, изпратиха им на тия от генова подкрепа от полиця от милано и торино и до 03.00 немогат да се справят сас 150 човека. сега за класирането в тая група: ами с тия точици които им дадоха на ябатите може и да се окаят решаващи за тяхното класиране за евро-2012. гледам ги и този отбор няма идея, виждане,стил на игра. хаиде цяо от торино и да живеят сарбите дано и ние балгарите се поучиме от тях да не се навеждаме навсекиго *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Братятта сърби отново показаха че са едни от най-добрите фенове! :)

Явно и ти си идиот като "братята" ти сърби !

Е поне имат собствено мнение и не лижат на западноевропейците и американците дупетата.

и ти си ненормален. тва да не е политика? селендур.

какви братя сърби бе човек?Сливница е на един хвърлей разстояние от София и още помни как,,братята "ни нападнаха в гръб.Те ни ненавиждат,а ти ,,братя"

най-накрая и те ще си получат заслуженото, анархията в Европа е забранена, само сърбите не го знаят, както е тръгнало може да останат само Белград и околията като сръбска територия, ама като още си мислят, че са много велики. И Югославия и Црвена Звезда отдавна са в историята, както и КЕШ, който Югославия спечели, ама явно сърбите още си мислят, че от Италия до България всичко е тяхно и си позволяват такива неща.