Коментари - Тарторът на сръбските хулигани бил с български корени | corner.dir.bg
назад

Тарторът на сръбските хулигани бил с български корени

Италианската полиция заяви днес, че е арестувала 17 сръбски хулигани, които са участвали в безредиците преди, по време и след прекратяването на мача Италия - Сърбия в Генуа. За това съобщи агенция АНСА, цитирана от сръбското издание "Блиц".

Обратно в новината

Коментари - Тарторът на сръбските хулигани бил с български корени | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 27

от време оно тези два народа като се наакат по европа едните казват че са българи другите казват че са сърби, общо взето жалки народи.

По-гнусна новина от тази не могат да публикуват дир.бг. Такива медии, като тази трябва да бъдат давани на съд незабавно за уронване престижа на нацията (в случая българската) и обществена вреда.

..както и поне половин Сърбия...

То за 100% от "сърбите" из покрайнините може да се каже ,че са с "Български корени"

Тъпаци... Да ги извадят сега от квалификациите и да ги оставят да се трепат на родна земя в следващите 5 години. Тръгнал Ганьо на мач, не че повечето запалянковци не са ганьовци.

Колко некадърен трябва да си, за да напишеш следния текст: "Сред арестуваните е татуираният хулиган, който бе с черната маска на главата на стадиона, КЪДЕТО седи върху оградата на стадиона и се опитва да скъса предпазната мрежа над трибуните."...

сърбите са българи !!!!додаването към българското фамилно име на -ов със сричката -ич не ги прави по-малко българи! Да живеят България и Сърбия!!!

ваи изрод си батка само така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много ни обичат бракята срби,няма що!а звесдашите саздават приблеми от много години!през 1992 г.играха домакинския си мач в софя и опитаха с дивотиите си но не стана!имаше много балгарска полиция!тя много зорко следеше какво правят ултрасите с готовност за намеса по твард начин!те горките знаят че "обичта ни е взаимна" и се бяха спотаили!италянската полиция ги е подценила и те са си разпасали пояса! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бе подценила...ама си го изкара...колко бой им хвърли не е истина... баси глупавите хулигани. :)

Србите всъщност не са хора , те са с различен геном и пройзхождат от свинете . Затова съм и такива гудешки зурлите .

позьори, много слабички, много...можеше и много по- добре!

Не се палете. Тоя е като вакло агънце, в сравнение с английските идийоти. Да ви припомня.Тия убийци извадиха пистолетите и застреляха 38 италианци на стадион "Хейзел"-финал Ювентус-Ливерпул. Автентични кадри по Българската телевизия.

aз съм съвсем учтиво и без да се заяждам ти казвам,че по случая с Хейзъл се знае абсолютно всичко и е разследвано както трябва.Никой не е стрелял, малко си се увлякал.Всички загинали са в резултат на срутила се стена, която затисна част от публиката на Ювентус,които са побягнали и конструкцията НЕ Е ИЗДЪРЖАЛА.Причината е заяждания от страна и на двете страни,все пак ще ти кажа че конкретно провокациите сапочнали от италианците,без да оправдавам с нищо феновете на ливърпул.Това е голяма трагедия,бъди обективен

Remember, една приказка.Отъшал някой си да поиска магарето на съседа."Дай ми магарето съседе да свърша работа. Нямам магаре му отвърнал. В това време магарето изревало от обора. Е ти на магарето ли ще вярваш или на мен?" Аз ти казвам, че с очите си съм видял по телевизията, както вчерашните репортажи за сръбските хулигани, един англичанин от агитката им, изправен, с пистолет в ръка стреляше по италианската тълпа в техния сектор. Затова Маргарет Татчер извади всички английски отботи от всякакви международни мачове за няколко години, а Ливерпул не игра 20г. Това за паднали трибуни е за замазване и умаловажаване на случая, с течение на времето да се забрави. Западнали трибуни, срутени стени, както ти си разбрал не наказват отбори. За италианците нямаше никакви наказания!

прав си не е никакъв хулиган, най-обикновен селянин е

Явно си мъничък, приятелю. Това, че не помниш Хейзъл, защото я си бил в пелени тогава, а въобще не си бил проектиран дори, не те оправдава в писането на глупости. Ами защо преди да зачаткаш по клавиатурата, не вземеш да провериш какво има в нета по темата?!? Иначе звучиш тъпичко и глупавато. Айде със здраве и по-спокойно! Има и такива, които помним много добре какво се случи на Хейзъл и какво показа разследването. Както и колко и какво направиха англичаните за ограничаването на т.нар. хулиганство, от което самите те се срамуват истински.

Минал покрай българските си корени, ултрасръбски националист, кой знае колко пъти ни е псувал

Йеб(-м ти пи... матерну и цивлизациу... :)) Наше село тръгнало из Европа ха ха ха

Щом се е хванал със сърбежите, значи е еничарин и няма защо да го жалим. Впрочем, ако стане причина да ги изритат от квалификациите, можем да му простим.

То бива тъпа като тухлен зид злоба, ама това мина всякакви граници! Пожелавам ти, тъпо парче, да ти се случи лично контакт с подобен "герой", за да се научиш да правиш разлика между добро и зло, както и че няма разлика между изродите без значение къде живеят и как се казват.

вън хуните от Европа, дълъг за твор за тоя лумпен

тоя с тея татуировки по ръцете и с голямата си кратуна и всичките тези камери как мислеше, че може да се скрие от полицайте?

балкански идиоти

е ние управляваме света :)!