Коментари - Рууни: Сър Алекс си измисля, че имам контузия в глезена | corner.dir.bg
назад

Рууни: Сър Алекс си измисля, че имам контузия в глезена

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изпусна нервите си след мача на Англия с Черна гора и атакува остро мениджъра си в клубния тим сър Алекс Фъргюсън.

Обратно в новината

Коментари - Рууни: Сър Алекс си измисля, че имам контузия в глезена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

Той да внимава какви ги дрънка да му спрат паричките ... завинаги. Ако не му е ясно, спират го заради секс скандалите покрай него, това да не е Нигерия, в Англия секса е табу.

а роонъ си измисля че я нема.. аз добре видах когато го смениха в мача с болтон, как веднага си слози на глезена завивка од лед, и првоначално са ми стори че виздам крв.. подут му беше.. е ако мисли че до края на сезона ше играе е много далеч од истината.. по скоро цая ще ми ритне една обувка в лицето като на бекхам.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

я ми казете как да пиа на кирилица като зивеа на запад от малак, и ако си превклуча на кирилица клавишите са савсем другаде.. в цял свят освен в китаж се нормално писе своя езък на латинка а в бг нет всички страници си капризничат по тая тема..

трябва да си настроите клавятурата на булгарян пхонетиц. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си влизал в гръцки, израелски или арабски форум случайно?