Трагичен ЦСКА направи измъчено реми с Калиакра

Пореден неуспех за ЦСКА, след като "армейците" не успяха да победят Калиакра в домакински мач от десетия кръг на А група, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Трагичен ЦСКА направи измъчено реми с Калиакра | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на свинете :) сега са точно кудето им е мистото в калта и лаи..та. от там да не мруднете европеиско грндче . няма милко балев няма титли :) само надолу ви пожелавам. левски шампион *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Левскари,ситуацията на цска е трагична.Явно по-напред от десето място няма да постигнат,а нищо чудно и да отпаднат,затова дайте да видим,кой с каквото може,било материално,било с жива сила-някой изявено футболистче от улици и паланки,защото със сигорност ще са по-качествени от тия боклуци,да помогнем!Иначе ще загубим заядливата,некомпетентна и нещастна цесекарска публика.Горките,какво ли им е настроението с този тяхен ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД!

джони, напълно си прав. и никой не може да те оспори. на твое място всеки цецкафен би ликувал, ако левски е в калта. затова си спести финикийската ирония и си помисли--какъв бг футбол ще гледаш от сега,когато си в 8-ми клас, до 100г.,които ти желая от все сърце.

...това го вярвате? играчите просто правят фасони,номера,парчета...както искате, така го приемете.жалкото е това,че в целия цирк има истински цскари,които безпомощно гледат сеира. но щом в такава държава като кралството ливърпул върти същите иширети,що не и в бг.

Браво армейци! Най-доброто предстои...закриването на свинарника !!!

Това по никакъв начин не е ЦСКА. Единствено и само заради селския манталитет и селката хитрост на собствениците. Толкова глупости в ЦСКА, които се направиха за една гиодина, не са правени откакто се помня. Няма ли кой да ги разкара тия дембели

дучето да влиза вече за централен нападател

ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ВЪН ОТ ЦСКА.УМИШЛЕННО СЕ ВОДИ КЪМ ФАЛИТ.ЕМОВЦИ БУКЛУДЖИИ МАКЕ ДОНСКИ ТРЕНЕРИ ВЪН-ВЪН.ВИЕ СТЕ ГАДОВЕ.НЯМАТЕ ЧУСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ.

да еа и тъпите некъдърни свине да еа. Знаят само да лаят, да завиждат и да живеят в спомените, а не са виждат кви са смешници

за тези ритнитопковци камшик вместо огромни заплати. ева ти сбирщината.