Бербатов: Много ми е мъчно за България

Откакто Димитър Бербатов подписа с Манчестър Юнайтед, видяхме много от шоуто на българина. Как самият той оценява досегашната си кариера, как вижда нещата, като се обърне назад, и как се чувства на "Олд Трафорд". Това се опитват да разберат от самия него колегите от клубната телевизия MUTV, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Много ми е мъчно за България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Имам си и нещо лично, което правя всеки път, когато излизам на "Олд Трафорд". Там горе над огромните препълнени трибуни винаги има едно българско знаме, което се вее като част от флаговете, представляващи участниците. Винаги си казвам: "Това е моето знаме, на моята България, сега представлявам родината си пред целия свят." Това страшно много ме мотивира, зарежда ме с огромна енергия. " Браво Митко, успех ти желая!

Много ти е мъчно няма що.Чак не играеш за НАЦИОНАЛНИЯ.ПРЕДАТЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ.

Преди да хвърлиш камък по някого, помисли дали ти си безгрешен.

Ма Бербатов не беше ли македонски фудбалер??! От му е мачно за Бугариja?

Абсолютно вярно! Митко е много интелигентен и невероятно талантлив! Ние не сме имали друг такъв футболист, а и малко държави изобщо могат да се похвалят с нещо такова! Кефи ме това, че не спира да расте и никога не се самозабравя! И винаги е искрен! Всеки има слаби периоди и онези, дето го разпънаха на кръст миналата година, заслужават единствено да му лижат подметките! Мен лично винаги ме е карал да се чувствам горд! Дано още много години продължава да го прави!

И на нас ни е мъчно Бербо - но ще е така докато го има селският и корумпиран геренски отбор с неговите подлоги в БФС. Докато ЦСКА произвежда и изкарва навън БГ таланти като Бербатов, Стоичков, Пенев, Костадинов, Балъков, Лечков, Трифон Иванов, Мартин Петров и стотици други БГ таланти, изродите от герена произвеждат рушители не родният ни футбол като михайлов, сираков, гонзо и други звезди на турският футбол, които мачкат и манипулират родният ни футбол с една единствена цел - уефски да започне да играе в Европа. Но въпреки усилията им засега уефски само взима участие в мачовете в Европа, но не играе в тях и така ще е и за в бъдеще, защото злобните и алчни некадърници от герена не са разбрали най-важното - че за да играеш в Европа трябва да си заслужиш сам победите, а не да ти ги дават съдиите и палячовците от БФС ! Затова Бербо и на нас ни е жал за България, защото уефски уби родният ни футбол и 4-тото място в света, постигнато главно от кадрите на ЦСКА е завинаги загубено, защото уефски не е дал и създал нищо смислено - само руши !

Защо намесваш Левски и ЦСКА в подобна новина, нима те боли от факта, че твоя отбор прави равен с "гранд" като Калиакра? Нима те е яд че твоя отбор в момента не струва и на 15% в сравнение с това какъвто е Левски, нима Лечков не е в БФС и не дирижира тази гнусна политика заедно с Михайлов? Аааа.. да сетих се да ти припомня Левски има 3т. в Лига Европа, ЦСКА колко има, чеееее забравих?

Защото основната причина Бербатова да не играе в националният ни отбор са сините боклуци михайлов, сираков и мъри - заради тях изпуснахме две европейски и едно световно - защото набутваха сини балерини в националният и некадърен геренски треньор за селекционер. Разбира се понеже си от герена и в най-добрият случай си с основно образование това ти убягва. А национално футболно първенство откакто е михайлов в БФС не съществува ! И кое те кара да си мислиш, че съм от ЦСКА ? Това че пиша против уефски - просто се интересувам от футбол и друго освен истината не мога да напиша ! Дано не ти е сложно ...

Митко е много слабохарактерен така, че аз не виждам в него бъдеще за какъвто и да е било мениджър. Иначе му пожелавах всичко най-добро,

Бербатов е явление, което тепърва ще оценим истински.Oсвен с талант като футболист, Митко притежава и изключителен интелект, което , общо взето е рядко срещано съчетание. Пожелавам му да преследва неотклонно и да постигне целите си!

Умно момче е и страхотен футболист, но не мога да му простя, че изостави националния. За мен това е проява на интересаджийство или слаб характер по-скоро.

Той не отказа на България, а отказа на перуката. Има голяма разлика.

1+