Феновете на Юнайтед за Рууни: Колийн ти прости, но ние – не!

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни си спечели гнева на феновете. Привържениците, които доскоро подкрепяха своя любимец, вече започнаха да използват нецензурни думи по негов адрес, а част от тях дори издигнаха плакати срещу английския национал по време на мача срещу Бурсаспор.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Юнайтед за Рууни: Колийн ти прости, но ние – не! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той поне не се отказва от националния отбор-там тези дето се отказват май са по-големите курви.

За кой говориш - Гигс, Вандерсар, Невил? Или за Иванков?

ку..... си ти малоумно говедо

Феновете на Юнайтед се възхищавахме от този играч от неговата отдаденост на отбора от неговата сила и страст за игра от неговата работоспособност и класа но се оказа че Рууни е голям играч но малък човек . Той си остана с акъл на тинейджър избухливо емоционално хлапе тотален егоист и грандоман въобразил си че е по-голям от отбора въобразил си че е най-големия играч в света едно дребно човече което сам си прецака семейния живот и когато това рефлектира на професионалния му такъв се направи на убиден . Кой е Рууни че да поставя условия какви играчи ще се привличат и то на отбора който го направи звезда и с който спечели всичко . Спомням си перфектно времето когато Роналдо играеше още в Юнайтед и Рууни беше просто един помощник и никога неуспяваше да блести винаги в сянката на Роналдо но феновете на Юнайтед винаги сме го подкрепяли и сме го харесвали защото виждахме нещо което малко играчи имат отдаденост към отбора и към играта борбеност и мъжество но се оказа че аз и хилядите други фенове сме се лъгали при първия сериозен проблем Рууни заряза Юнайтед а преди година се кълнеше че иска да приключи кариерата си в Манчестър . Питате се защо хулим Рууни хулим го защото се чустваме предадени защото видяхме истинската същност на този футболист дори ако Юнайтед няма пари за трансфери дори да се задават трудни години за отбора жалкото извинение което този играч си намери за да напусне показва колко е държал на нашия любим клуб . Затова го наричам егоист и малък човек дано отиде в Реал при Роналдо и пак да седи в неговата сянка но аз искрено се съмнявам че ще му стиска защото огромното му его няма да успее да приеме че отново ще е 2ри .

да ти кажа... пробвай се в нещо друго - да правиш психологически портрети не те бива, повярвай!

момчето си казва болката, а ти като няма какво да кажеш може спокойно да си замълчиш

Ми тя простотията е по всички стадиони в света...

Рууни даде на Юнайтед каквото трябваше, вече е изчерпан за Манчестър Юнайтед. Имаме достъчно други нападатели, на които им трябва игрова практика за да разкрият потенцияла си. На Уейн ще му хареса да е в Сити, защото ще играе с Тевес - той е същия тип играч като него

напално си прав!няма ли наченки на умствено развитие сред стадото обитаващо тази територия-балгария?все още главите им са пални с лаина! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами връзва се с това, че Руни дължи много... не... дължи ВСИЧКО на МЮ. Взеха го на 18 години и го направиха велик. Няма лошо да си смени отбора, но не да си го изкарва на всички за проблемите си. Можеше да бъде част от отбора, поне докато още е в него, да не говори глупости, да играе със всички сили до зимния прозорец, пък ако ще не в Сити, а в Ливерпул да ходи. Затънал е в тиня, а иска да я превърне във злато, не става. не вярвам МЮ да го продадат ефтино. Така ще виси на пейката година и половина и ще излъчва отвращение. Много е голям, няма що.

Много си прав! А не ми се мисли да изляза с обръщение във вестника, че искам да си сменям работното място, искам да отида в друга фирма.Шефа ми дали няма да ме натири на секундата?Кво търся тук, като не искам?!Не е коректно, още има договор, а и дължи всичко на МЮ-малко уважение не е лошо да покаже.Да седне, да се разберат, да го продадат, пък тогава да обяснява кво иска на публиката.Сега излиза, че още получава заплата от МЮ, пък след такова изказване и демонстрации няма как да го пуснат да играе и му плащат бадева..?!

в англия има неща които ти и повечето обитаващи тези географски ширини не разбирате. затова и разликата във футбола там и тук е такава. например когато звучеше българския химн на уембли нямаше освирквания , докато тук серем върху всеки химн като най големите селяни на света :)

прав си... ние най-обичаме да мразим... дори да не си смени клуба някой пак го мразим :)

Не знаете колко не сте прав. Хулиганчетата и агитките навсякъде са едни и същи. Справка стадион Хейзъл, и онова хулиганче дето наскоро го помилваха в Англия, след присъдата в България. Друг е въпросът, че на нас дават акъл как да се държим. Колкото до Рууни, голям футболист, с голямо футболно сърце, но ... слаб мъж. Разбирам го. Жена му глезла, женена единствено за портфейла му. Какво значи изневяра с ПРОСТИТУТКА?! Къде са чувствата? Той да не би да я харесва? Чисто и просто си ПЛАЩА за гяволъка. И вижте моментът - жена му е бременна и е.ането е силно нежелателно. Е какво, има малко повече хормон. Тук и дума не може да става за изневяра. Друг е въпросът дали го е правил деликатно, а и не мога да разбера и драскачите по вестниците. Какво от това, че е ходил при проститутка. Нали всичко е пито плотено.

Те когато се убиваха по стадионите, ние ядяхме семки. Малко сме по- добре.

...и с кого, освен с Рафаел да играе Руни в МанЮ? Може би с Евра или Андерсън, или пък Нани, може би Парк, а защо не Видич, ааа сигурно имаш впредвид Кариг или Бербатов ще пробие по крилото след здрав рейд от центъра - не ставай смешен! По - добре да се върне в Евертън, отколкото да играе с астматици като Бербатов - интелигентний.

Много си далече от истината, колега. Рууни също. Нека поиграе още някоя година, пък после да се пробва като мениджър и да го видим. Сега не му е работа да обсъжда трансферната политика на отбора. Без да го познавам като човек обаче съм на мнение, че няма много много умствен багаж и шанса да успее като мениджър не е особено голям. А за Бербатов - намери си някакъв друг отдушник за душевните проблеми и не прехвърляй на него твоите проблеми, както и тези на Рууни. Пробвай с по-малко злоба и ще ти е по-лесно