Христо Стоичков приел да стане треньор на ЦСКА

Голмайсторът на Световното първенство през 1994 година Христо Стоичков е приел офертата да стане треньор на ЦСКА, пише на първа страница днес "Стандарт", цитирано от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Христо Стоичков приел да стане треньор на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо-треньор Орманджиев-спортно технически директор Михов - президент Титан- спонсор След 2 години ЦСКА ще е там където винаги му е било мястото- ШЛ

Гонзо няма да е сам още един ще се оплаква от съдиите при всяка загуба или равен. Тежки дни за съдиите и БФС.

Ако някой си бе направил труда да прочете щеше да знае че с африканците Ицо стана втори в шампионата им.За хора без един ден трудов стаж явно това е нищо!Но пък за сметка на това изкараха един хасковски "младеж"едва ли не треньор-гений.Всички му видяха "таланта",първо в Литекс,където бързо го разкриха а после и в националния.

сини боклуци,млъквайте

Къде ли не засра ,та да не омаже и тук....

Тоя ще забие последния пирон в ковчега.Жалко за отбора,говедата могат да отварят шампанското.

да ви е честито :) пропаднал трениор на пропаднал отбор :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е сега вече с този треньор чрбата ще стане световен шампион!!!!

Олеле Боже,този цървул ще спасява ЦСКА! Жалко за тима, жалко за феновете му,не видяха ли,че този тъпанар и за чернилките в Африка не става, та ще го слагат на ЦСКА! Под неговото "мъдро" ръководство може и да изпаднат.Жалко!

Урааааааааааа!