Михов: Не съм искал акции от ”Титан” за да стана президент

Бившият шеф на Професионалната футболна лига отрече информациите, че е искал акции от ЦСКА, за да стане президент на клуба.

Обратно в новината

Коментари - Михов: Не съм искал акции от ”Титан” за да стана президент | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам новия Томов.... дано да не е де....

Който и да стане президент - няма да има сериозни промени. Защото в България откакто БФС бе превзет от сините алчин комплексари футболът не е гаранция за добри резултати - шанс имат само селяците от герена, защото у нас съдиите и БФС решават кой и кога да бие, а не качествата на отбора или футболистите. Докато синята мафия контролира БФС ще страдаме всички любители на футбола - ще гледаме крещящата посредственост на гонзо и борат, които насила ги бутат в ЕВропа, за да падат с по 5:0 и да ги наричат евроидиоти ! уефскарите съсипаха родният футбол и го върнаха с 20 години назад - справка - откакто те са в БФС не сме се класирали за нито едно първенство ! НИТО ЕДНО !!! Няма и да се класираме, защото уефски никога не е бил, не е сега и никога няма да бъде Европейски футболен отбор, а едни селски некадърни мижитурки !

Смешко ,ами та вие нямате СТАДИОН ,НЯМАТЕ школа ,имате си ТЪПОТО И СКОПЕНИЯ ..... ПЕНЕВИ ,ааа и Костадинов дето не може да каже едно изречение.ако не беше глупавия Боби трябваше да сте ВЪВ В ГРУПА

Всички интервюта и ПРОМОЦИИ са ЕКСКЛУЗИВНИ. А бе говорете БЪЛГАРСКИ БЕЕЕЕЕЕЕ !