Стоичков отряза Вальо Михов за ЦСКА

Фаворит за нов треньор на ЦСКА на бъдещия президент Валентин Михов е бил Христо Стоичков.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков отряза Вальо Михов за ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава богу. Огървахме се.

махгала не го искат и в брцелона много е ялак завалята, то бащамо и маикамо не го искат та в барца. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И по добре, че е отказъл, защото не е добър треньор!

Що за глупост:"Стоичков най-добър .............".Много къса памет-едва ли може да се сравнява Гунди и още много от негово време със Стоичков.Той не може и на малкия пръст на Гунди да стъпи.

не само не си левскар, но не си и ценител на истината, след като цял свят е признал Камата, не е морално да се врътка така човек, дори и само заради писането във форума, айде, криво да седим - право да съдим, никой не текара да си отваряш очите, след като сам не можеш и не искаш........

Не съм фен на ЦСКА, но тази агония трябва да приключи. За съжаление едва ли ще стане с тези собственици. Говорят за някакви огромни инвестиции, а забравят за непрекъснатите си дългове към държава, отбори, футболисти, треньори. Нека всеки да се замисли, ако не му плащат заплатата би ли работил с пълни сили?

ти явно си им счетоводителя. та какво точно и на кого дължат. и освен на твърдения на вестници на какви други факти се базира твърдението ти. ще ми е интересно да отговориш с точни цифри

Паро Никодимов!

Има нещо много хубаво и правилно в това, как ЦСКА да се върне към предишния си блясък.Започва се с Вальо Михов.Но според мен не трябва да се започва това със Стоичков.Нека да си стои в любимата Бярселона.Ако не помага, поне няма да вреди.ЦСКА е моят клуб от както се помня. Подкарал съм 56-тата година и съм видял както паденията така и великите триумфи на този тим.Това остава и до момента нашата клубна национална гордост пред света.Не съм специалист по въпросите на футболното треньорство.Смятам, че Михов е проявил задължителната куртоазия и е говорил със Стоичков.Но друг е чавека който трябва да води отбора като треньор.Желая успех на тима. Дано това стане.И си задавам един странен въпрос.Защо "червените" не си отгледат един Сър Алекс.Ще бъде великолепна реплика, ако това стане.

Ами помолете Бербатов да ви донесе един косъм на сър Алекс следващия път като си дойде.