Ясен Петров: Искат да ме прокудят от Левски

Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че има хора, които искат да го прокудят от "Герена".

Обратно в новината

Коментари - Ясен Петров: Искат да ме прокудят от Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни стигат външните врагове, а сега и вътрешни. В Ловеч не измениха на традицията. Както предадоха Васил Левски, така и сега ритаха футболистите на ФК Левски. Какво е Ловеч? Град на потомствени предатели.

вижте сега, момчето си отива, но поне ясенчо не е гадина, както кокала, или гонзо, или подполковник батков. явно ясенчо се е усетил, че с тези говеда доникъде няма да я докара и иска достоино да напусне. а те, там в калния обор на герена, пак се гърчат и чакат съдиите да им помагат за титлата. ама няма да стане, защото веднага се насират в чужбина и както съм казал преди, трябва да им се забрани да излизат зад калотина, само в горно надолнище и борован - там може и без съдии да бият.

аве момчето иска да остане ме селиоооо, гледаж чорбата колко са зле кво кулнете пак левски да ви таковам в малоъмните чорби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо ЦСКА е евробоец, а не евроидиот като уефски : 1.ЦСКА има 4 победи над действащи европейски шампиони - Ливърпул (2), Аякс и Нотингам;2. ЦСКА три пъти е елиминирал действащи европейски шампиони - Аякс, Нотингам и Ливърпул, с което е единственият български тим постигал това;3. ЦСКА няма загуба в евротурнирите като домакин през първите 15 години на евроучастията си - до 1970 година, когато пада у дома от Челси;4. ЦСКА е последният засега източноевропейски клуб, побеждавал Ливърпул на митичния "Анфийлд".;5. ЦСКА има полуфинал в турнира за КНК през 1989 година.Има и още много. А успехите на уефски са : 1. Имат уефскар за шеф на БФС, който мачка останалите отбори за да побеждава изкуствено уефски. 2. Всички шефове на съдйски комисии са уефскари и съдиите решават мачовете п полза на геренци. 3. Имат за собственик мафиот, който купува мачовете им. Виждате разликата между двата отбора във футболно отношение ЦСКА е несравнимо по-добър от уефски, но в мафиотско, БФС-сарско и съдйско отношение - ЦСКА куца. И понеже аз харесвам футбол затова харесвам ЦСКА. А който харесва измекярските уредени мачове и изкуствено създадените милиционерски отбори, които с присмех наричат евроидиоти, поради трагичното си представяне навън е, такива индивиди ще харесват уефски, защото не разбират от футбол. Дано е ясно и за геренци там рядко се срещат екземпляри, които да четат.

до 89 докато падна комунизма,а след това ,стига сте гледали в муналото.можещите гледат на-пред,а не можещите---вие си знаете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДО1914-ГОВЕДО ДВА ПЪТИ СМЕ ВИ БИЛИ С 5-0.ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯ НА БГ ФУТБОЛ И ТОГАВА ДРАСКАЙ.

били сте, ама пет пъти центътра сте били :)

А нещо за 2:7, 1:7 да кажеш? Та вие паднахте 0:8 от Литекс само и само най-големите Ви загуби да не са от Левски. Както е казал народът: "Присмял се хърбел на щърбел."

до ники33 : а вие от солидарност не биете съселяните си а ги оставяте да ви бият постоянно :) това е благороден отбор цска :)

Ама вие още ли мислте че може да играете футбол. Левски е един посредствен отбор който показва селски футбол и се радва че бие съселяните си от България. Като излезне от голямото село винаги пада от 0 на 1 до 0 на 5, а тоя треньор мисли че тои е създал такъв отбор, може да се радва ако смята че това е футбол от световно ниво, да ама не, такъв футбол и без треньор се играе. Нещо като че ли много малко дава адвоката на съдиите и по някога не успява да ги подкупи.Литекс са по богати от него.

цска калякра неможе да бие за левски ще ми преказваш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

отишъл дучето при Господ и го попитал дали ще бъде жив за да види цска пак шампион. Господ се размял и му казал ,че няма да е скоро ,но ще го види. тогава дучето попитал , а дали цска някога ще бие Левски с 5:0 ? Господ се засмял и му казал , че няма да е жив за да го види. дучето се разплакал но решил да попита един последен въпрос. попитал Господ , кога цска ще влезе в шампионска лига ? тогава Господ се разплакал и му казал че и той няма да е жив за да види цска в шампионска лига :):):):):)

Е направо си умрях от смях.По-смешен виц не бях срещал откакто Къци Вапцаров ги разправяше в "риск печели риск губи".Поздравления!

e не е смешен колкото мача на цска с калиакра ама става :)

:):):):):) много як виц :):) ама на чорбетата май не им е много смешен :):):)

Ами да защото няма капка истина в него! КЕШ е бившата Шампионска лига бе леваци, знаете ли колко пъти сме мачкали там?! Въпросът е риторичен, благодаря! А относно сегашната шампионска лига, трябва да се срамувате от този, НЕДОСТИГАН до сега резил, който вие сътворихте в рамките на въпросната лига!

ТАКА Е!!

О-о-о, не се съмнявам, че има завистници. Това на българина му дай да завижда и да прави мръсно. Това племе не може да понася някой да успява и да върви нагоре. Ясене, тегли им една наум и си върши работата!

България е държавата, в която срещу всеки некадърник се подготвят нечовешки заговори, които целят да го свалят от поста, който заема. Такива врагове се привиждаха и на мъри и на сираков и на батков (казански врагове бяха ха ха) - сега се привиждат и на един посредствен без опит и бъдеще треньор като ясен петров ! Какви са тези врагове бе хора - я ги посочете ! Всички недакърници страдат от параноя, че някой им пречи, а всъщност проблема си е в самите тях - просто толкова си могат и това е ! И какви са тези успехи - сигурно враговете са ги прикрили ! Жалка геренска картинка ... много страшни врагове ха ха - сигурно са от Юпитер ! сини олигофрени ... вечно друг им е виновен затова, че нямат успехи. Махнете треньора и си карайте като досега - с уредени мачове и платени съдии, това ви е единственият шанс, защо се мъчите тепърва да играете футбол - досега не го правихте, та сега ли ? Плащате си и ставате шампиони - иначе не става, оставете футбола на професионалистите от ЦСКА, Литекс и другите, вие сте си за Б група !

Яяяяяяя, моментен проблясък в свинския ти мозък! Че си наясно по темата - няма спор! Нали си един от многото фенове на Централния Свиневъден Комплекс на АРмията, на които от години им се привижда "Световен левскарски заговор" срещу свинския отбор!

много точен ник си избрал.риниш ли им лайната?

"Професионалистите от цецека"?! Кои са тия бе, свинско с праз?! Професионалните лъжци от "Титан АС" ли, дето на всеки обещават да се издължат и не го правят?! Или професионалните фенове като "Дучето" и "Главата"?! А може би професионалните биячи като "Цимбика"! Да ви "Багата" майката, пачи прокиснали!!!

Как да няма професионалисти в ЦеКа? От популярните снимки на "собствениците" и от действията им, веднага се вижда, че са следвали във "факултето", имат много роднини там и прилагат с голям успех наученото....

Втора сигнална система:)видяха две думи и реагират като ужилени.

Ако ние сме за Б група, САД (Сборна Аматьорска Дружинка)ЦИРК, А.К.А. "Комедия Дел Арте" направо да върви в някой гимназиален футболен отбор на обучение. And by the way, what are you using?

когато сираков е излишен винаги има врагове.общественна таина

Ето това е България. Ако например отбори като Манчестър Юнайтед, Байер Леверкузен, Розенборг и така нататък вървят добре, всички в управата на отбора ще се радват. Но в България завистта е на преден план. Боже, каква страна какви хора живеят тук!

Ясене не се прави на много хитър.Или кажи ако наистина има нещо или стига си си правил PR. Ама някой си не искал отбора да върви - какво само ми мранкотиш.Цял живот ще слушаме недомлъвки.Или млъквай или говори- аман от уплашени мишки

АКО НЕ СЕ СПРАВИШ С ТАЗИ ЗАЩИТА И ТОВА ЛАНСИРАНЕ НА КИРОВ, МОЖЕ И ДА СТАВА АМА СЕГА НЕ ПОКАЗВА НИЩО, С ГОНЗО Я ПОДКАРАХТЕ КАКТО НАСКО И МЪРИ АМА КОМИСИОНА ОТ НЕГО СКОРО НЯМА ДА СЕ ВЗЕМЕТЕ. ЗАГУБАТА ОТ ЧМОРЕЦ И РАВНИЯ СЪС СЛИВЕН БЯХА АМА НАСИЛА, ЧЕ НАСИЛА, ТАЗИ ОТ ЛИТЕКС СИ Е ЖЕЛАНИЕ НА СЪДИЯТА И БФС

То не са успехи, то не е чудо

Ясене говори без недомлъвки ,кажи направо коиса тези хора.