”Титан” под запор

Всички банкови сметки на собственика на ЦСКА "Титан" са под запор, пише "7 дни спорт".

Обратно в новината

Коментари - ”Титан” под запор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цефекато и в къщи си пада по 5:0 че и 8:0 от латекса

Нерде Ямбол, нерде Стамбул ...(Сметките на Титан ... кви цска кви 5 лева

Преди време Дучето каза, че ако трябва и на Турския бог ще се молим и на ходжата в Истанбул!!! Време е за действие....ха-ха-хаааах!!!

"И БФС още не е превел на собствениците на ЦСКА около 1 млн. евро" - ха ха какво ли не пряват сините подлоги, за да се доберат до участие в Евротурнирите ! Не че там играят, просто участват - такава е политическата воля - премиер, шеф на БФС, шеф на съдйска комисия и цялото БФС са уефскари. Могат да им уредат участие навън, където да падат с по 5:0 и да излагат България, но така на футбол няма да ги научат. Съсипаха футбола в България - върнаха ни десетки години назад заради болните амбиции на селяците от герена. И като погледнеш - пак са там откъдето тръгнаха - на селският герена с изкривени от злоба физиономии, че въпреки 20 годишната подкрепа на всички нива нямат никакъв Европейски успех. Гордея се, че не съм един от тях !

А ЦецКа просто кърти с европейски "успехи" през последните години.... дъното.... Да са Ви живи и здрави "собствениците" от горната снимка, с физиономии на живеещи и завършили "обучението" си във "факултето"....

Просто си глупав, това ти е проблема. А световната конспирация срещу тъпите ти идоли е от Кралицата-майка, папата, Обама, Осама и извънземните.

Духач що не вземеш да врътнеш една свирка на ДуДучето и да не се занимаваш с Левски а и по -добре не мисли нищо не ти се отдава просто .

USER за да си цесекист трябва да си мазохист- тъп, по-тъп , най-тъп и накрая -цесекист

Ей, прокиснала пача! Не ти ли изтече отпуска от психодиспансера?! От години пишеш едни и същи простотии, които показват, че освен всичко друго си и неприлично тъп! Всичките прасета трябва да се строите в редица пред БФС и един по един да влизате вътре и да връткате по една свирка на Боби Михайлов! Че ако на неговото място седеше някой почтен тип - отдавна да сте в "Югозападна "В" група! Накъдето впрочем с успех са ви подкарали "Праховеца" и "Гърнето", "Дучето", "Главата", "Цимбика" и др.п. свине!!!