ЦСКА: Сметките на ”Титан” АС не са под запор

Ръководството на ПФК ЦСКА публикува опровережение на официалния сайт на "червените", в което заяви, че сметките на собствениците на клуба - "Титан АС", не са под запор.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА: Сметките на ”Титан” АС не са под запор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пернишки мангали каквото хванат всичко съсипват

Ей боклук,пак се изказваш неподготвен.На тебе, като че ли все някой ти е виновен.Защо винаги се мъчиш да коментираш Левски,толкова ли си злобен?Та не виждаш ли на какъв хал са цска,та все се дращиш?Бил ли си някога позитивен, изобщо за нещо,или безвазвратно те е налегнала омразата,та чак се задушаваш от злоба?Ако си млад човек,жалко за тебе,съжелявам те!

Футболът е спортът, който никога не е бил във възможностите на геренци ! Тяхната сила е в подобни акции - да пускат измислени новини, подмолно да тровят, да има доноси, да има сбивания, тормоз над нормалните ... и друго не могат, защото в основата на този отбор стоят биячите от районните управления, които пребиваха до смърт свободомислещите граждани ! Цялата тази измет се нанесе на герена и сега плаща за да очернят името на един или друг отбор, да има инсинуации и измислени скандали, за да прикрият крещящата некадърност на жалкият си отбор и да създадат напрежение в пресата. В това са много добри, но във футболно отношение са смешни ! Затова навън са безпомощни - там тези номерца не минават ! Този отбор си отива - с влизането в ЕС подобни мафиотско-милиционерски недакърни отбори си заминават завинаги ! А това е радостно за Българският футбол !

вие ли сте нормални ха ха ха голем смех,не вие сте просто комплексарчета,но това което става ц цска,вие си го заслуявате.а теб прятельо те саялявам