Локо Пловдив срази Левски на ”Герена”

Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Левски в двубой от 12-ия кръг на А група. Успехът на черно-белите е напълно заслужен с оглед на показаното превъзходство на стадион Георги Аспарухов и на изключително слабата игра на домакините.

Обратно в новината

Коментари - Локо Пловдив срази Левски на ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

густо мажна филибето, браво на локо-то...тъпите говеда ги чака същото и с лил... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да видим сега,кои ще им бъде виновен. съдиите,феновете,тревата на терена,топката(не била с формата на сфера),времето.че мача не бил от 19:ч5 вечерта. гонзо имал мигрена и т.н. а аз съм привърженик на левски. срамота като целия ни български футбол.

Прав си , ама много си прав, приятелю! Аз съм привърженик на "Левски" откакто се помня, но такъв срам...Но пък си имаме и едни зрънца - "пишман журналисти", "пишман привърженици", хора по върховете, които ни правят лоша услуга с доста свои действия. Най-съм отвратен от тези т.н. "привърженици", които след загуба никакви ги няма, или търсят оправдание с псувни и простотии. От това, че ще заровиш главата в пясъка, царят няма да стане облечен, все ще си е гол!

браво на Локото говедата ,трябва да се мачкат където се срещнат те са само за стандарт 'Стара планина".......... а ние сме от ЦСКА але,але,але

каквото и да пишете трениора трябва да си ходи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

с тази безхаберна игра на която сме свидетели последнита мачове и 3то място няма да могат да вземат.неможе отбор като левски да се оправдава с липса на титуляри. локото беше с 2 класи над левски и това се видя от всички.