Дълъг разбор на ”Герена” след мача с Локо Пд

Треньорското ръководство на Левски направи дълъг и вероятно тежък разбор на своите футболисти.

Обратно в новината

Коментари - Дълъг разбор на ”Герена” след мача с Локо Пд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласен с коментара ти относно качествата на изброените от теб футболисти!Много бързо забрави невероятните голове на Жо и Грийн?!?Не си прави генерални изводи от един два мача!Вземи за пример Бербатов-направи един мач срещу закъсалия Ливърпул и стана голяма звезда!Сега отново си е с най-ниска оценка,което си е напълно нормално за него!Аз съм уверен,че срещу ЛИЛ нашите ще се стегнат и ще направят добър мач!

гомно стяга ли се бе мършо

Уважаеми Гонзо и Ясен Петров, Футбол на терена се играе от 11 човека. Може ли да обясните като какъв играе Грин. Това е футболист, който не може да влезе в пряко единиборство. Не може да спечели въздушен двубой, не може да дръпне и тръгне напред. Като вземе топката веднага гледа да се освободи от нея с пас от 10 м. С една дума БАЛЕРИНА. За какво го Лансирате. Какво играе ЖО. Нищо. За този атлетичен футбол, който сега се играе той намя физически данни. Плюс това е в много слаба форма. С Локо Пд с него и без него - толкоз. Какво играе Алекс -само се разправя със съдиите, изпроси си жълт и червен картон. На нас ни трябват биткажии. Защо държите Станчев резерва. Започна плахо, но заигра все по-бодро и принуди Здравко Л да отиде на другия фланг. Имаме юноши. Пускайте ги в игра. Защо купувате тези стари и куци коне от Холандия.

стандарт "Стара палнина "ви зове говеда чист продукт без соя от говеждо месо............. А ние сме от ЦСКА ала,але,але

Тц тц - с този "дълъг разбор" се създава впечатлението, че за изходите на срещите на уефски има значение играта на футболистите, а не платеното желание на БФС, нарежданията, които се дават на съдиите и парите на батков - смешно е бе хора. Винаги, когато уефски разчита само на играта си губи - винаги ! Нямат нито един честно спечелен мач ! Защо са тези циркове - ако батков не почне да им купува мачовете пак, няма да видят победа, ако ще и с Велбъжд да играят ! Без измислените дузпи и без подкрепата на съдиите виждаме какво се случва - и това е логичното, с оглед на уменията на геренският балет !

Абе юСЕР стига си приказвал наизуст. Кога ви бихме на старта пак ли Мустака вие купил?Или ся ще кажеш,че за пари всичко правите,а? Я първо си погледни помията,дето я забъркаха боклукджийте във вашата си кочинка,па тогава започвай да квичиш. Ама то нормално де,Коледа наближава :)))

а ве смешник вземи се скрий по хубаво..е аман от остакярчета