Литекс се справи със Славия и остава на върха

Шампионът Литекс победи Славия с 2:0 в късния неделен мач от кръга в родната "А" група. Попаденията за "оранжевите" вкараха Светльо Тодоров и Александър Барт.

Обратно в новината

Коментари - Литекс се справи със Славия и остава на върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво пук сега пак судята виновен.славя не доказа че е отбор.игра мудно само с едно по опасно положение .защо тогава не взеха рефер от чужбина.а игра с рука нямаше.николаи беше се почти обурнал когато топката докосна задната част на руката.славя играите не спете

Абсолютно слаб мач. Двата отбора се разхождаха по терена, спъваха се и си разменяха грешни пасове. Не бих желал да съм на мястото на президентите и треньорите им, особено на Славия. Литекс поне си взеха 3 точки.

"Литекс" с младежи и юноши, без много напън би "Славия", не че са добър отбор в момента, но отсреща бе отбора на чичо Венци. Така е в българското първенство, малко да си по-подреден и си водач в класирането. Така наречените грандове са като арменско знаме - два на два плат и на него четири на четири уста, ама какви усти, титанични, а ла "Баткоф" и т.н.

Така е глупаците от ЦСКА като изгониха най-добрия тренер след чичо Митко заради няколко пияници сега Литекс ще жънат успехи а ЦСКА ще духа супата.Успех на Любо и на Литекс и жалко за бившите великани от ЦСКА.Може би един ден великия Любо ще поведе националите та дано се класираме за нещо.

СЪДИЯТА победи славия !!!