Коментари - ”Червените дяволи”: Когато Берба блести, блести и Юнайтед | corner.dir.bg
назад

”Червените дяволи”: Когато Берба блести, блести и Юнайтед

Малко повече от две години, след като дойде на "Олд Трафорд", българинът Димитър Бербатов, записа своя мач номер 100 за Манчестър Юнайтед, което даде повод на официалния сайт на тима да направи анализ на представянето на нападателя досега в английския гранд.

Обратно в новината

Коментари - ”Червените дяволи”: Когато Берба блести, блести и Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

В МанЮнайтед блести дъвката на Фъргюсън,предполагам,че е блъскана с л-карнитини,жен-шен,зелен-чай,може би и малко чивъсрегал

тия нормални ли са да пишат подобни глупости "Когато Берба блести, блести и Юнайтед". глупости. берба е най-слабия играч. бъдете реалисти.

аз сам реалист а ти брато си чикидзис!!!аиде савземисе и престани да пишеш глупости !!сабра ли мамулите? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая схема на САФ винаги е давала много спорни резултати. Просто не може да се играе така. Въпреки, че Нани е страхотен футбулист, може би най-добрия в МЮ в момента, много често обича да играе сам в спорни ситуации. Парк не искам да го коментирам, някога се водеше деф. халф, а сега се мисли за таран. И според мен Берба направи страхотен мач, но в момента, в който хванеше топката в центъра Парк се пецваше на дузпата. Сам си заслужи САФчето поредната загула на точки, язък че сме без загуба толкова мачове като се молим Челси да се у...ат. Не може така. Трябва да се купува тая зина иначе сме зян!

В голям клуб какъвто е Реал Роналдо не само, че стана колективен играч, но е и един от тези с най-много голови пасове. А в МЮ нещата са всеки за себе си! Посредствен тим с посредствени играчи, Митко сгреши, че отиде там. в Байерн Мюнхен кариерата му би била много по звездна.

Фен съм на МЮ само заради Бербатов. Когато бележи или направи тънък пас, изкефването е невероятно! Желая му само успехи!

И аз се кефя по същия начин ! Разбира се като разби Ливърпул направо умирях от гордост !

Напълно съм съгласен!

Твърдо ми мнение е, че Нани пречи на Юнайтед! Или по-меко казано не е за нивото на този отбор. Посредствен футболист! Не може или не иска да партнира на Бербатов. Има мания за Кристиано-Роналдовщина, защо ли?! Колкото по-бързо се махне от Юнойтед, толкова по-добре и за Бербатов и отбора.

Както е тръгнало май ще поискате само Бербо да остане в МЮ.Първо му пречеше Роналдо,после Рууни,сега пък Нани.Но факт е,че МЮ спечели много повече титли точно когато играеха тези които му пречат а Бербо беше още в Тотнъм.Откакто се махна Роналдо няма титли.

Нани е добър футболист, но е много егоистичен. Не обича много да подава - като Кристияно е :)

Нани е добър футболист, но е много егоистичен. Не обича много да подава - като Кристияно е :)

Бербатов ще започне да бележи когато си дойде Руни.Вижда се че не могат да си паснат с Нани,като изключим мача с Ливърпул,така че почакайте малко.

снощи направи поредни слаб мач.... добар футболист, но му липсва постоянство.....може би наи добрия булгарски футболист в момента, но за сажеление не е за манчестар унитед ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добромире, научи се добре да пишеш "Добър", а не "Добар". Тогава давай акъл. Бербатов не беше най-слаб снощи и всички го видяха. Напротив! Беше брилянтен. Е, не вкара гол. Но кой друг вкара и кой беше по-добър?! Парк получава по-твисока оценка. Парк?! Слабак пълен. Очевидно към Бербатов има двоен аршин - не вкрала ли хет трик, значи е слаб. Никой ли не видя отиграванията в центъра, колко малко брак в играта имаше, колко по-елегантно и сигурно играеше от съотборниците си. Що за българи сме, щом като Добармир ще дава оценки.

алоооо, ако си изван бг няма как да пишеш на кирилица и транслитерацията е автоматична. затова по-добре не даваи тупото си мнение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.