Сър Алекс: Берба не е контузен, просто не ми трябваше

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън разкри, че причината Димитър Бербатов да не е в групата за мача с Уигън (2:0) не е контузия, а лично решение на шотландеца, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Берба не е контузен, просто не ми трябваше | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да аз сум почитател на бербатов но тои просто си играе с кусмета.бербо играи.не си незаменин сега или никога.з0 удари не си раян гигс или пол сцуоулс ти си бербатов ,,,мурдата,,покажи чe ne са случаини твоите голове

берба манекенката

Уиган никога не са взимали точка от МЮ. За това Митко не игра, това си беше тренировка. А на Руни му трябва игрова практика. Не виждам да има конспирация против Берба, просто футбула на острова е такъв, непрекъснато се сменя тактиката, често Берба играе отзад. Ако кесне в наказателното и 1 гол не може да нкара не само той, а и отбора. Факт е, че за 14 кръга топ реализаторите са с по 7 гола. Това е новия английски футбол, не можеш да разграничиш нападатели от халфове, а понякога и от защитници. Евра например беше по-често в наказателното от Македа. Това е бъдещето. За това те са горе, а ние в БГ ниско долу.

Митко ще е нужен при по-яки мачове, нека отдъхне малко.Който запази повече сили за финалните мачове, той ще доминира...

да бе , да. маи отноиво ще е наи-скъпия зрител, яяя

Както винаги перфектен.Той просто вече не се нуждае от Митко.Това е!Местата са ограничени.От друга страна той явно съзнава бойкота на отбора спрямо Бербатов.Редките подавания към него.Подавания които като техника са лоши и трудни за отиграване.Често Флетчър и Нани му заемат зоната,с което блокират неговото движение в големия пенел.Забележето Рууни влезе и започнаха веднага непрекъснати центрирания към него,опити насилствено да бъде вклучен в игра.От месец март Рууни не е вкарвал да сте прочели някъде негативна оценка например 4 от вестници или коментататори.Аз не съм разбрал.От друга страна Муриньо от Испания видя всичко това и препоръча отбора да се сплоти,като имаше напредвид да е играе основно с Бербо.Има и още нещо,Бербо не проявява егоизъм и издигна Чичерито като разигравеше с него и сам не вкарваше.Да не говориме стратегическата грешка на Бербатов да поиска сам продължаване на договора,когато има 6 нападаля на разположение старта уиски помпа Фърги.Просто късно попадна Митко в МЮ.Това което е знаменито е че 5 г. ни топлеше.Фърги гради нов състав и 7-8 човека на лято излитът от МЮ.Ако ме слуша,требва да не му пука,да си играе играта.Фърги изгони Бекъм без да се церемони,та за един българин ще му пука.

перфектен дрън, дрън,

селянин си беше и селинин ще си останеш гостинино!!дрън,дрън,дрън на ........ ти !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.