Сър Алекс: Аз съм виновен за сушата на Бербатов

Сър Алекс Фъргюсън сам се порица за моментната форма на Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Аз съм виновен за сушата на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за какво точно е виновен? В момента са втори в класирането от нищо не са отпаднали. Дали е бил крив или прав ще стане ясно на края на сезона. За него не е важно Бербатов да вкарва голове за статистиката. Нито го е продал нито са му контузени половината играчи. Аз мисля, че е рано да се вадят изводи.

В Индия ще кажат - аааа Топалов!

тоя SH дето търка пейките по спирките пак ли се прави на разбирач тука

"баща му", по добре да не беше го правил...)))

Всички сме големи "разбирачи". Чета коментари и не вервам. Моя поглед е, че Бербатов е достатъчно талантлив за да е в МЮ. От изчетеното навсякъде няма проблеми нито с съра, нито със съотборниците, нито с феновете съдейки по няколко форума на отбора. Спекулации има само от страна на журналистите на острова. Стратегията на съра винаги се е градяла около един футболист ( Роналдо, Руни). В последните месеци се опитва да намери подходящ наследник или заместник на Руни ( с оглед скандалите), включително опита и Бербатов. Това е моето мнение и не искам да ангажирам с него никого. Мога само да пожелая на Бербатов липса на контузии и повече голове, за да затвори плювалниците на английксите журналисти.

Ей, Сър Алекс вземи сипи едно на момчето, че съвсем ще пресъхне. ;)

Червендалестия пак говори глупости.Егати тъпия човек.

Ами да влиза вместо него да рита и ако отбележи да го пише на сметката на манекена. И двамата може само да гледат какво прави онзи "некадърник" Роналдо.

Извинявай, но забрави и другия голям "некадърник" ТЕВЕЗ.... Те двамата и световната конспирация пречеха и пречат на БАСТУНОВ да играе и да вкарва голове ...

Роналдо се понаучи да е не е егоист в Реал, но за сметка на това в Юнайтед все още има тенденция към егоизъм а не към отборна игра, това е проблемът на САФ.

определено такива, като теб разбират повече от футбол и от сър алекс, а и каквото да им се каже е безсмислено, защото задник очи, уши и мозък няма. специално бербатов в един скандал не се е забъркал, нищо не е присвоил, злоупотребил, използвал, окрал и излъгал,а такива са малцина у нас и само неизличими идиоти могат и продължават да говорят против.

Дори и съра греши. Ти като имаш очи ,но си заслепен нима си мислиш,че виждаш? Не твърдя ч,е се е забърквал в нещо ,а го оценявам като футболист.Кажи един голям мач направен от твоето "божество". Има 2 финала на шампионска лига и двата ЗАГУБЕНИ. Изгледай финала на Реал с Байер от 2002 г. Там ще видиш истински футболист, но се казва Зидан. И не, не съм фен на франсето, не го понасям, но не мога да отрека, че футболист.