Рединг дава смешни пари за Дембеле

Втородизивизионният английски клуб Рединг сериозно обмисля възможността през зимата да привлече головата машина на Левски Гара Дембеле.

Обратно в новината

Коментари - Рединг дава смешни пари за Дембеле | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета написаните коментари и се чудя на глупостите на някои, говорещи "на километър". Не помните ли, че головете на Дембеле НЕ СА САМО В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО?! Той вкара голове на Калмар - 3, АИК, Гент, Лил. ТОВА КАКВИ ОТБОРИ СА, А? И ТЕ ЛИ СА ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ?

Тоз ДЕМБЕЛИН да го задържим на всяка цена в България - ей-така,като на снимката тук,да се озъби на някой душманин и той от ужас ще хвърли топа.Става и майките да плашат с него непослушните си деца,че и за БОСТЪНСКО плашило става!

Да ми ги дадат на мен , а аз след 30 г. ще съм по- добър от Меси и роналдо взети заедно.

Объркал си първенствата говедо. Дебиле може да вкара и 1000 гола за сезон в първенство като нашето и със съдии като нашите, които си затварят очите за сините хунски изстъпления на терена. Където и да го продадат, кариерата на Гарата е обречена да следва примера на тази на гозньо - на върха у нас като "Мистър лакът" и пълен провал в което и да е друго първенство. Така че най-добре е Батков да го пази колкото може по-дълго в подуене, за да му се радват синята мафия и редовите телета. Иначе при продажба келепир няма да има нито за о(т)бора уефски, нито за Гарата ...

смешнико,като си прост ,поне не го показваи!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еми какво да дават за този палячо бе???? борат каза,че бил голяма работа и всички се вурзаха.... хората да не са слепи?

ти добре ли си? вкарал на чапръчане и горно нанадолнище и струвал 3 млн. а на тренировка колко е вкарал ако знаеш щеше да искаш поне 80 млн евра.

Че вие колко пари искате да дадат на отбор, който основно продава футболисти на второразредни турски отбори? А и с прозвището ЕВРОИДИОТИ, толкова.

тея не знаят на кои свят се намират :д:д:д тоя струва поне 3-4 милиона *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха ха - 23 гола от 21 мача в кое първенство ? подуяне не е център на галактиката - това че някакъв цветнокож се откроява над останалата геренска паплач не означава, че в Европа пасат трева ! Навън има само 1 познат отбор - това е ЦСКА - отборът, който е имал футболисти в отбори като Ман Ютд, Барселона, Валенсия, Ман Сити, Порто и т.н. и т.н. уефски има играчи в Бурсаспор, Самсунспор, Касъмпаша и други Анадолски грандове. Какви милиони сънувате ти и борат ? Явно толкова са му поискали от БФС, за да дадат титлата на уефски - защото с футбол досега не са я печелили ! 3 млн. ха ха - може би 3 млн. донги да струва, но не и евро ...

това чорбата сте много кухи свини, абе какво плюете бг първенството ве глупаци, та нали и измисления отбор играе в него, че и е на кое място, след като е толкова успял в европа що не може да се справи с някакви селяци???

И кой ще вкарва голове за Левски после?!? Онези биадски лъвове ли?

Батков, вземай парите 4е и тея са много