Президентът на Реал: Имаме най-добрия треньор

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес определи размазващото поражение на тима си от Барселона в понеделник, като най-лошия резултат в историята на клуба.

Обратно в новината

Коментари - Президентът на Реал: Имаме най-добрия треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в момента отбора трябва да е сплотен, боли, верно, но не е станало и нещо кой знае какво, спомнете си 2009 мачовете между барса и интер от групите, барса тотално ги надигра, спомнете си сега полуфинала тази година. Ето това е Моу, учи се нон стоп, млад е и може би наистина в момента е най-големия. Ще видим кой ще се радва последен април и май месец, не мисля, че ще падне по гръб. Факт е и, че при почти готови отбори като Челси и Интер му трябваха поне 2 години. ДА НЕ БЪРЗА ДА СЕ РАДВА НИКОЙ, РЕАЛ МАДРИД 100 ГОДИНИ СИ Е РЕАЛ МАДРИД, НИТО МУ Е ПЪРВА ЗАГУБА С ПЕТИЧКА, НИТО ЩЕ МУ Е ПОСЛЕДНА!

Най-добрият не би допуснал подобна загуба. Със скучен, страхлив и защитен футбол може и да има успехи в Италия, но в страните с футболни традиции за красив футбол като Англия и Испания - специалният няма особени шансове. Когато накара клуба, който води да играе красиво и ефективно - тогава ще получи заслужени аплодисменти, в момента ги кара да играят грозен и защитен футбол - това може да се хареса само на привържениците на отбора, но не и на привържениците на футбола.

абе не говори глупости. Реал М са най-добрия отбор, това че моментно са били слаби не е от голямо значение. Сега са само на 2 точки от Барселона, има много мачове а и 2 полусезон какво мислиш ще стане на Бернабеу? Реал Мадрид - Forever!