Русия приема Мондиал 2018, а Катар - Мондиал 2022

Русия спечели домакинство на Световното първенство по футбол през 2018 година. Изборът бе направен в централата на ФИФА в Цюрих, а лично президентът на световната централа Сеп Блатер обяви избора.

Обратно в новината

Коментари - Русия приема Мондиал 2018, а Катар - Мондиал 2022 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вижте кво. колкото и да се убеждаваме тук кои по-вече е заслужавал домакинството през 2018та вярвам на всички ви е ясно че каквото световно щеше да направи англия,никои друг не може да го направи. от това наивече ще загуби фифа а и всички ние,феновете на футбола. жалко. това щеше да е наи-комерсиалното световно което някои някога е гледал.

Пълни глупости.Абе вие омагьосани ли сте от Англия бе?Промили са ви мозъците.Англия само щеше да модернизира стари стадиони а в Русия ще се строят нови модерни.Отворете си очите за една култура,която е много по-близка до нашата и която в последно време е забравяна и оттеснявана от комерсиалната западна мас-псевдо култура.Верно,руснаците са грандомани,но какво по-хубаво от това да надскочиш себе си,за да те харесат гостите ти?Сигурен съм,че това ще бъде едно незабравимо световно.Възползвайте се от безвизовия режим по време на световното и безплатното пътуване между градовете,за да си отворите очите и за една друга култура и традиции.Радвайте се.

Гледам-много са глупавите коментари.Разбира се,че Русия заслужава да приеме световно.Велика и огромна страна с големи традиции във футбола и в организацията на всякакви спортни мероприятия на супер ниво.Какво сте заплакали за Англия?Вече през 66 г. са приемали световно.Основна и правилна политика на ФИФА е избирането на нови и различни страни-домакини.Футболът трябва да се разпространява в целия свят...Освен това англичаните си биха автогол с журналистическите разследвания и поведението на официалните власти.Не може хем вълкът да е сит,хем агнето цяло.Глупаво беше от страна на премиера Кемерън и принц Уилям да се появят и агитират,все едно нищо не се е случило и йезуитски да се срещат с отстранените за корупция членове на ФИФА.Това е типичната американска политика на двойните стандарти.Гениален дипломатически ход на Путин-да обяви публично,че няма да агитира за Русия,за да не се оказва натиск на и без това оказалите се под безпрецедентго напрежение членове на изпълкома на ФИФА и да призове за това и другите премиер министри,които не го послушаха и загубиха,а той сега отива на бял кон в Цюрих.Гениална победа на дипломацията на Русия,където радостта от победата е огромна и заслужена.

така ще им падне реитинга на тия от уефа,че скоро ще са е..ти и безмислената организация. трябва домакинството да се дава на страната шампион. които иска световно,да стане шампион. лоито иска да си прави реклама на страната,има евронюз за тая работа. африка,русия,катар,после и австралия. момчетата от уефа здраво са поели по пътя на бфс-то като гледам...

Наистина няма нужда от коментар!Тоя път дъртаците от ФИФА надминаха себе си!!!!!!!!!!МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Честито на руснаците! Русия е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА!

да, велика мафиоцка страна...наи-великата мафиоцка страна.......аиде бегаи в сибир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Катар велика ли е ? Щото и тя спечели домакинство...

руся си плати домакинството за 2018............а, мр.блатер? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А някой съмнявал ли се е? И двете държави могат да си купят това удоволствие /и много доходен бизнес/. Руски милиардери мафиоти, шейхове петролни... Какво като Англия е люлка на футбола?... Абе няма нужда от никакви коментари повече...

И като е люлка на фудбола кво? Голяма работа. Трябва да е все в Англия или ти трябва да определяш къде да бъде.

А, не , ти определи, и ти пожелавам приятни футболни емоции в Сибир

хахахаха,абе тези от фифа са ебати и малоумниците. много ме разсмяха....

Русия спечели за 2018 г.,а за 2022 г. ще се проведе в катар