Бешикташ изхвърли ЦСКА от Лига Европа

ЦСКА изгуби всички шансове да прескочи групите на Лига Европа, след като загуби от Бешикташ с 1:2 в мач от петия кръг на груповата фаза на турнира.

Обратно в новината

Коментари - Бешикташ изхвърли ЦСКА от Лига Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ви нова вест за коментари: " Арестуваха Гара Дембеле в Студентски град". Интересно, защо не е водеща?

Не смятам, че е подбрано правилното заглавие. "Изхвърли" може да се употреби в коренно различна ситуация. Смятам, че с играта, която показа ЦСКА, по-скоро отпадна ( все пак от 4 отбора в групата няма как да продължат всички).

По това ще познаеш комплексарите. Тъпите говеда се радват,че друг е отпаднал, все едно че те продължават. Но така е когато се сравняваш с по-големите, радваш се когато и те неуспяват.

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО НЯМА КОМЕНТАР НА ГОЛЕМИЯ РАЗБИРАЧ USER. КЪДЕ СЕ СКРИ, БЕ ДЕБИЛ? ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ СЕГА?????

Имам чувството, че в този форум влизат хора, привърженици на тоя или оня отбор, поредно за да докажат, колко техния отбор е по-велик и да оплюят всички останали и по специално прекия конкурент. Като резултат се получава какафония от грухтене и мучене (не случайно избирам тези животински звуци визирайки основните сравнения залепени за скъпите ни отбори). Единия бил тъпунгер и прасе, другия - тъпо говедо, а за другите изрази - доказващи съответния умствен и интелектуалин багаж няма да коментирам. Дами и господа "разбиращи футбула", знаещи историята, но признаващи успехите само на любимците си, можете колкото си искате да се плюете един друг, да се наричате със каквито и да е епитети и сравнения, но това едва ли ще направи вашия отбор по-добър в момента или да го класира по-напред. И Левски и ЦСКА имат своите върхове и своите падения. На някои от тях съм бил свидетел и еднакво съм се радвал и еднакво съм скърбял, защото съм БЪЛГАРИН и еднакво милея за българския футбол независимо кой отбор играе на международната сцена. Зачетох се във славните ви писания и непрекъснато имах чувството, че съм в ято гарги, и всяка кряскайки доказваше колко нейния клон бил по дебел и по красив и по-нагоре, без да отчита, че всичките клони са на една дърво, което се разлиства, дава плодове, заспива зимен сън, без да се съобразява с вашите крякания. С други думи - "кучетата си лаят - керванът си върви".

КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ДВАТА МАЧА,ЛЕВСКИ САМО СКИ ИМ ЛИПСВАХА,А НА ЧОРБАТА ТЕРЕН ТА ДРЪНКА.

бургас знае само нафта е.е .,а за чорбата и говедата-пални дупки,имат само една качествена публика която може дасе мери с грандовете и света,но товае в анти дарява-анти е всичко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

къде си бе смешник

Остави го момчето прасето да ходи на училище! Вчера си е сложил 2-3 свещички и е спал като къпан, пардо е..н. Ах, колко жалко е да си чорбар! Сууупа, сууупа, сууупа....

Прасетааа, Прасетааа, жал ми е за вас:-)

По-добре да ти е жал за вас самите, защото играете само в България, и то с отбор по 14 на мач (стига мача да не е срещу Ловеч)

Лошо е, защото турците са си тръгнали твърде рано от Синсити! Ако бяха стояли до сутринта , можеха да пуснатедин равен на чорбата! А и агитката на Бешикташ беше по-многобройна и шумна от розовата !

ЦСКА и те като Левски нищо не става, ами да се обединят двата отбора и да станат виолетови и с друго име и на друг стадион.....

Пичове,докато се дърлите на тема "говеда и свине",онова селско тарикатче-борчето от Ловеч си купува титла след титла. Каква ви е файдата,ако вашите отбори са прецаквани от Литекс всеки сезон?Реалността е такава-Левски(с мноооого късмет)може да помирише Шамп.лига.ЦСКА-с това ръководство и тези футболисти-уви,няма надежда.а аз и мнозина като мен искат да идат на стадиона и да гледат мач от ШЛ на живо.

"Въпреки че през първото полувреме "червените" показаха, че милионите на турския тим не струват толкова"...Кой глупендер го измисли това?Видя се,че милионите струват...милиони.И турците ще продължат в турнира и ще им идват още милиони,а комплексарите от българия ще се утешават,че се представили "достойно".-Щото били губели с малко(но редовно).Истината е,че силните са силни,дори и когато не играят силно.

Истината е, че сме много прости!!! Няма значение Левски, ЦСКА и т.н. Само се плюе, а не се мисли какво трябва да се промени. Прости хора - проста държава

Съгласон!

Я.....Най-простите хора в БГ./циганите,и такс.шааффиоори/се кефят нещо.. Стига пичове не се обаждайте,че не ви се отдава..Има си хора за всичко..Двете гънки които ги имате ги използвайте да надавате говежди ревове за ония...смешниците в жълто....

до сутринта по кръчмите а привечер излязоха да ги хване вятъра и да оправят махмурлука с по едно шкембе свинско хахахахааа

Братя и сестри левскари, наздраве за чистия, проветрен и обезпрасен форум!

Юзер,хайде бе,тъпунгер мръсен!Защо се бавиш? Коментирай!Или първо ще трябва да се консултираш с побратима си,другия капацитет-юнака.Ама вие двамата сте гола вода,ръсите глупост след глупост.Не виждате жалкото си отборче,а все коментирате. Левски и тая година, за сетен път, ще е с повече точки от цска.Ама за вас и 3 точки са голямо постижение.Хайде,чакам,да видим какво ще измътите!

Ванчо, за кой отбор приказваш, че е ще бъде с много точки? За УЕФСКИ ли?

Едва ли има изненадани, освен може би самовлюбеното суперидиотче "usera", чудно защо го няма да си напише коментарите този път, в миша дупка се крие в такива моменти. Защото ясно се видя, със само 2-3 качествени футболисти не може нищо значимо да се постигне. Мболи, Маркиньос, Янчев, това са които играят нещо, другите да ходят по дискотеките, само там ги бива. Но и все пак за качествени футболисти трябват пари, а от много години насам се вижда че ЦСКА не дават, наи много да вземат някой класен играч под наем, просто са една кочина за пране на пари

Че те и да бяха били пак нямаха шансове да се класират....

В България няма футбол. С това наредено първенство, с тия пиянки футболисти нямаме шанс просто. После все някой им виновен - терена, топката, съдията.... но никога не търсят причината в себе си. И по-добре да не се класират никъде, защото не ми се гледа как им вкарват по 4-5 гола. Да си стоят в Син Сити, там поне са силни :)

Ма лилий, мн сте нагли, журналя тъпа :D. За ФК "Левски" нямаше начин да напишете такова заглавие, но нали ние Ви предизвикваме комплексите, избивайте си ги.