Батков: Няма да продавам Дембеле и Тасевски

Собственикът на Левски Тодор Батков коментира, при пристигането на отбора от Белгия, каква ще бъде трансферната политика на тима през предстоящия трансферен прозорец.

Обратно в новината

Коментари - Батков: Няма да продавам Дембеле и Тасевски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като гледам,само чорбета писали тука (: изтината е,че ЛЕВСКИ е най успелия български тим последните 20 години-справка класацията на УЕФА,и най много спечелени титли в BG от 1990 година насам (: когато ФАКТИТЕ говорят,и боговете МЪЛЧАТ !!

Вярно, на идиотия няма кой до ви бие, не напразно света ви нарича Евроидиоти- тук сте номер 1, за всички времена.

Всеки разумен човек разбира, че в Левски има дългосрочна стратегия, за разлика от ЦСКА, където политиката им е хаотична.

Дългосрочна стратегия за какво? само да види 5 кинта и е продал поредното алкохолно леке

тили тили мазна баничка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами от тая сутрин той си е вече абсолютно непродаваем.Поредната абсолютна издънка

Къде отидоха приказките на Батков, че другите купували мачове, а се оказа, че разследват и Левски за мача им със Своге. Това ми прилича на "Краеца вика: Дръжте краеца!"

За да играеш в шампионската лига трябва да си станал шампион, а Левски засега нямат такива данни. Така, че по-полека с мечтите.

Съгласен съм. Рибата в морето, а бай Ганьо вече е загрял тигана. Но щом е толкова сигурен, може би вече е дал парите където трябва, та даже и да не стане шампион пак да играе за шампионска лига. Историята помни такива случаи. Но историята помни и как се оляха след подаръка, направен им от синия футболен съюз.