Сектор ”Г” се нахвърли на Каубоя

Сектор "Г" отново създаде уникална хореография и атмосфера на любимците си.

Обратно в новината

Коментари - Сектор ”Г” се нахвърли на Каубоя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари красноармейци, Не унивайте! Съвсем скоро нашият любим Вожд и Учител другарят ГА, известен още като Червения мустакат спермояд и също агент на ДС Ставрий, ще излезе с фундаментално писание. В него той ще ни обясни, че минималната загуба от титаничния колос Бешикташ всъщност е една гръмка "армейска" победа. Също така другарят ГА ще ни обясни и докаже, че ако не беше мега хипер супер гига вселенския заговор, организиран от Тодор Батков с дейното участие на синьото БФС, УЕФА, ФИФА, ФУФА, ТУФА, МУФА, НАТО, ЦРУ, ФБР, ООН, Димитър Пармаков, Йордан Жежов, Иван Леков, Любе и Любен Спасови, черната дупка в центъра на Млечния път и автогола на Легендата, то сега цС*ка щеше да е лидер в група "С" на Шампионската лига с 16 точки аванс пред втория Манчестър Юнайтед. Спокойно, другари красноармейци! Искрено ваш, Райс М'Болииииии опа, пак се подхлъзнах, но този път паднах по задник и май се наденах на некакъв кожен гвоздей.

Явно и "феновете" трябва да се отсеят.Доста ходят на мачовете за саир а не за да гледат футбол.В много случаи са по-скоро вредни ,отколкото полезни.Вредното трябва да се маха.Само тогава ще има посещаемост значително по-голяма от сегашната и футбола ще стане средство за разтоварване и положителни емоции ,а не за злоба ,ненавист и проливане на кръв за съжаление...

Кви са тия фенове да искат да трепят свой? Поредните псевдофенове на псевдоотбор (нямащ нищо общо с това което е бил навремето с партийна подкрепа).