МВР: Дембеле е карал с фалшива шофьорска книжка

Проблемите пред звездата на Левски Гара Дембеле не са свързани само с шофирането в нетрезво състояние.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Дембеле е карал с фалшива шофьорска книжка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,защо никой от събудилите се цска-ри, не споменава нищо,когато пияните ви гарги, от любимият ви отбор,се напиха и се сбиха миналата година.Нали заради това,Пенев, наказа 9 от тях да не играят.А и след този скандал, вашите боклукчии, го шитнаха и сега сте на това дередже.Тъй че преди да ревнете в хор си помислете и ако не сте чак толкова нахални,замълчете!...........А бе юзер,ти да не си от рода на прословутите братя Юзеирови от село Светлен-Поповско?Ония мангали, дето искаха да строят паметник на турския воин?

поредната синя "ЗВЕЗДА"

Някой изобщо мисли ли, че на тоя тъпанар ще му направят нещо? Нима направиха нещо на пияндурника Ставийски? Така ще стане и с тоя. С други думи - нищо няма да му се случи.

Ей, трябва да го скъсат от съдене това негро. Тия левскари съвсем се разпасаха.

САНКЦИИ И ТО СУРОВИ! АЗ СЪМ ЛЕВСКАР, НО В ТАКИВА СЛУЧАИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ КОМПРОМИСИ! ДА ГО СЪДЯТ И БЕЗ ТИНТИРИ-МИНТИРИ!!!

Наказания трябват дори при малки прегрешения, за да не се стига до големи. Не може да го помилват сега, защото е футболист, и защото е скъпа инвестиция на Батков...

РИЧАРД, РАБЕХ, БЕНЗУКАН, ДЕМБЕЛЕ... ЛЕФСКАРСКА РАБОТА....

надявам се след рабех в левски са си взели поука и пооправили клаузите в договорите на футболистите. иначе пак ще е голям минус с финансите, но този път някои ще го отнесе и ще гледа мачове по тв

мууууууууууу

съвсем нормално за наща скапана държава.Това ако беше некой случаен щеха да го разпукат.Тоя трябва да лежи във затвора .Добре дошли във БЪЛГАРИЯ??????????????????????????????

СЪГЛАСЕН !

Пооправи малко правописа...

Евала, не е първият такъв в Левски. Юсеф Рабех, Божидар митрев и много знайни и незнайни звезди. Евала

Напълно нормално за рогатия отбор!

Типичен уефскар - нагъл, арогантен и самовлюбен - знае, че има адвокат борат зад гърба си и милицията е тяхна, затова правят каквото си поискат. Грозно е, можеше да сгази човек - това не се случваза първи път на геренски възпитанник ! Каквато публиката - такива и играчите - прости, необразовани и алчни !

Виж какво прави агитката на червени боклуци след мач и тогава зяй........

Я ВИЖ, ТИ СЕ ПОЯВИ. А КЪДЕ БЕШЕ ДОСЕГА? БЕШЕ В ДЕПРЕСИЯ ЗА БОЯ ОТ ТУРЦИТЕ ЛИ?

ей тъпак,що не пишеш нищо за твоето смешно одборче ами пак плюеш по ЛЕВСКИ.тъкмо си помислих,че се отървахме от твоето присъствие и ти взе,че се пръкна пак.духай си супичката и това е-освободи ни от присъствието си най-накрая.

Я, пъпчасалия олигофрен се появи пак!

га дойде тая маймуна га извади книжка та тя български не мое говори.....

След, като ни управляват с ФАЛШИВИ дипломи нашите богопомазани управници, защо и любимец 13 да не управлява автомобила си с ФАЛШИВА книжка.Поданиците следват примера на управниците си !!!!!

на пробациа и да работи за дарйажата тжа говедо