ЦСКА – Бешикташ е бил пред прекратяване

Двубоят между ЦСКА и Бешикташ от Лига Европа е бил пред прекратяване малко преди края на първото полувреме, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА – Бешикташ е бил пред прекратяване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше цялата свинска пасмина да влезе на терена, както направиха миналата година с Локо Мездра, и после щяха да искат преиграване на мача, сладури :))))

Този пед... що не пише за мача на Левски с АИК в Швеция?Че там направо трябва да закрият клуба заради изцепките на хулиганите.Какво е истински мач без димки и бомбички?-театрална постановка или оперета...

Явно си малко момче и не помниш времената когато стадионите бяха пълни и атмосферата беше чудесна и без бомбички и димки.Имаше само скандирания и песни.И за да ме разбереш правилно,погледай английското първенство и ми кажи виждал ли си там такива простотии като вашите аранжировки с бомби и димки.Там даже и не се пуши на стадионите,за да е чиста атмосферата.Вие на мач ли отивате да гледате или на война.А и ако е безветрие,доста време не виждате нищо от мача заради пушека,докато не се вдигне.Да не говорим,че и бели стават.Затова трябва абсолютна забрана на бомбичките и димките.

Те розовите друго могат ли освен да рушат и освинват ???

чупиш тъпомера!

Не се обаждай, привържениците на синята аудитория унищожиха държавата, Костово-Дянков-Бакърджиевски-ДПСарски фесове.

Ще ги избият от билети в сектор Г.