Газиантеп купи Попето за колосалните 2 млн. евро

Българският национал Ивелин Попов вече официално е играч на турския Газиантепспор.

Обратно в новината

Коментари - Газиантеп купи Попето за колосалните 2 млн. евро | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте писали глупости - Гриша Ганчев си изпра 1 500 000 ЕUR с този трансфер

Напълно достатъчни пари за селянина Гришо да купи поне още 2-3 титли за мижавия си отбор. И ще го направи, а що за отбор е неговия виждаме в Европа. Съдии Гришо може да купува само в България, в чужбина не са по джоба му!

Това са пазарите за родния футбол Анадола, Близкия и Далечния Изток. Такъв е живота, горе главата!

Разбира се, хората дават от 10 милиона нагоре, но за БГ и 2 е добра сума. Лошото е друго - че става дума за световноизвестен турски тим :)

Браво и поздравления! Никой отбор не дава 2 милиона, особено в дни на криза. Съжалявам само, че не е в най-силните първенства, но и в Турция се играе сериозен футбол. Да е здрав, защото е силна фигура и в националния отбор

Браво! Много го харесвам и проблема му е, че не го продадоха по-рано за да хване добра школа... Ако го бяха дали преди 7-8 години за 200 хилки сега щеше да струва 15 милиона. Но... нямаше Литекс да приберат парите. Браво Попе!

Даам, младите български футболисти по далеч от диарбекир няма да стигнат

Има един клуб в Бг, който работи както трябва. Има и няколко други на които все съдиите са им виновни, макар че най-често бият с дузпи... Огледайте се, вижте кой успява - не ревльовците и мустакатите селяни,а професионалистите.

браво пичове,само дето за европата ви миришат още чурапите,много мачове нареждате-ставате за местна кунсомация,да дразните говедата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неграмотник като теб няма право на оценки.

кУнсОмация :-D :-D къртиииш

Да се сещаш скоро друг играч да е продаден за 2млн.? Футболът е бизнес в цяла европа. Купува се играч, обиграва се, печели се първенството с него и после се продава много по-скъпо. Тоя бизнес БГ май само Литекс го извършват, другите играят черно тото.

О да, разкарваха го като танцуваща мечка по Европа и накрая го пратиха в последна глуха, за да си изперат парите турците. Страхотен бизнез. ЦСКА взе много повече от Бербатов, нищо че го продаде евтино, просто взеха процент от следващия трансфер, а той не беше "евтин". Селските мутри да си седят в Ловеч и Стара Загора, да си купуват купи и да не се обаждат.