Бербо: Ако ЦСКА продължава така, може да изчезне

Димитър Бербатов прогнозира, че ЦСКА скоро може да изчезне от футболната картна на България.

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Ако ЦСКА продължава така, може да изчезне | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво те боли,Митак?Забрави ли как те псуваха и хулиха. Да!!Вярно си възпитан. Бъди здрав!!!

като ви гледам по стадионите маи сте отбор с 100 фена а не 1000000. ха-ха-ха.

цска никога няма да исчезне това са глупости ...и то големи!!

Бахти и пе.......

Бербатов говори глупости.... не може да изчезне един ВЕЛИК отбор с 1 000 000 привърженици...да си гледа там кариерата и това е

Бербатов очевидно е много добър човек. След като отнесе толкова псувни, обиди, опити за саморазправа от привържениците на този клуб все още мисли за него. След толкова кофти спомени някой друг, ако беше на негово място, едва ли щеше да му пука вече за ЦСКА. Казват те му били дали път в големия футбол. Пълни глупости, ЦСКА просто бяха по-бързи да го вземат, човека си е роден гений, и в Локо, и в Славия да беше играл пак щяха да го вземат в Германия. Може би дори още по-рано отколкото го продадоха ЦСКА.

Гледайте по-внимателно на процесите и явленията в района на стадиона на армията и наоколо ! 1. Изчезва ЦСКА - някой слага ръка на терените. 2. Строи се нов национален стадион до летището - старият се ликвидира /амортизиран/. 3. Леденият стадион "Дружба" - какво става с него ? 4. Колодрума - за какво се използува ? - Всички тези спортни съоръжения ще бъдат съборени, защото са построени на територия на 5 минути път от идеалния център на София. Така че земята на която се намират е апетитна хапка и някой вече не само и е хвърлил око, но и ще я вземе с крадените от нас пари !

Благодаря за коментарите! Това е по-добро от виц :)

Аз съм превърженик на този клуб още от времето на ЦДНА. Като изчезне какво ще загуби фудбола, това спорт ли е. Пране на пари и простутии.

по-голяма простотия от това да не знаеш как се пише "простотия" едва ли има :)

.... както и как се пише "футбол"

Колко мъка има по тоя свят господи! Фен на ЦДНА неграмотен...

Как може да си толкова НЕ грамотен !!!!! Тръгвай за чужбина

...както и привърженик

Неграмотнико, ти май си фен на говеждия отбор. Феновете на ЦДНА не са неграмотни. ЦСКА е отбора на елита.

Титаните и гоце-вън!!!

За Титаните ще стиснем ръце

Най-добре да изчезнат всичките...целият футбол в България. Защо ли? Защото 99% се състои от смотльовци които нито могат да играят нито могар да са треньори, нито мениджъри. Просто набедени хора с грозно големи амбиции. А който обича футбола има какво да гледа...Другите по света.