Блестящ Бербатов вкара хеттрик на Бирмингам

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов записа трети хеттрик за сезона, след като наниза три попадения за успеха на своя тим над Бирмингам Сити с 5:0 в мач от 23-ия кръг на Висшата лига, игран на стадион "Олд Трафорд".

Обратно в новината

Коментари - Блестящ Бербатов вкара хеттрик на Бирмингам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър, много добър, суперталант, та даже и велик. Но защо Бербо? Не е ли Димитър? Или поне Митко?

То май 70% от пишещите тук живеят заради Бербатов. Нищо чудно, че държавата е в такова положение... Продължавайте да живеете за хора, които пет пари не дават за вас. Момчето съвсем тактично ви се изплю в лицето като напусна националния. Виждам го, че е класен играч... може ли някой да ми изброи колко класни играчи през последните 50 години са се отказали от националният си отбор ?!

Аз съм от тези 30% дето живеят за Хичо,Мечо,Топчо и всички останали непоканени в националния отбор.

Айде сега правете пак прогнози и давайте мнения за формата му по т.нар "спортни" вестничета, тъпанари некадърни и завистливи!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бербо направо ви го намуши завинаги!!!!!!!!!! Вижте си там дървото Рууни, дето при нас и в Локо Мездра /дао ме прощават/ не биха го взели тоя ялов пън!!!!!!!!! Само така, смачкайте им там на място мутрата - тогава ще ви уважават и ще просят за милост тия грандомани. Евала, Бербо, давай така, не се връщай, стой там и бий, бий, бий....!

Къде са злобарите и мръсниците.Защо мълчите завистници.Защото това скромно и възпитано момче, тръгнало по своя звезден път от един български град Ви запуши устите на всички с игра, а не с приказки.Да 3 гола на Бирмингам, но защо Нани не вкара 3 гола.Защо някой друг не ги вкара тия три гола.Скоро ще четем извинения от "авторитетни" английски вестници за минали публикации, когато се надпреварваха да го плюят без дори да са видели какво може този гениален Бербатов.Прави чист на Великия сър Алекс, че нито за момент не свали доверието си от Митко.Просто търсеше начина да извади таланта му на показ и да развие заложените му качества по начин, който може само големия треньор.Както направи Кройф с Христо Стоичков.

При този резултат и головете на Бербатов - кой какво може да каже!!! Удоволствието от това да гледаш играта му могат да изпитат само хора, които знаят какво искат, които могат да харесват, и които сами са направили нещо смислено в живота си. На Митко и на неговите привърженици желая да завърши сезона като ПЪРВИ, МЮ да е шампион и да вземе Купата на федерацията. Повече от това - здраве му кажи. Успех Митко.

Бербатов играе добре дори и когато не вкарва. Истинска естетическа наслада е да го гледаш как твори на терена. За жалост МЮ, а и целият английски футбол не е комбинативен.

- Браво Бербатов! - нека да видят чужденците, че има кадърни Българи!

Жалки мишоци, ако сър Алекс ви прочете тъпизмите, ще възкликне:"О,свещена простота" и вие,нисшите бозайници трябва да сте щастливи, че ви е нарекъл така..., а съра нарича Бербо великолепен...Къде сте вие,къде е Бербо...?Жалка история!

Живея само за да гледам всеки мач с този гениален,уникален и фантастичен играч!Това е сладко и неповторимо!Който не е гледал поне един мач с Бербатов, напразно е живял в ш.....та си миша дупка...

Браво на Бербатов, всеки път като ги разпука ми оправя настроението. Пожелавам му този сезон да вкара поне 30 гола, така както ги е подкарал е съвсем постижимо:) Успех на Бербатов

Велик е Бербо, и ако егоистичния португалски мангал му подаваше повече, нашето момче щеше да наниже още една петица!

Браво на Бербатов,той ни кара да се гордеем и доказва,че българинът може.Успех!

аааааа, а сега стана така, че започнахте да си преписвате и вие разни заслуги. булгаринат! бербатов е номер едно, точно защото не е в бг и не се занимава с булгари, тупан такув!

Айдее "разбирачите" и в-к "Сън" - тая година за 3-ти път го удря топката Бербатов по три пъти на мач - съвсем случайно и то във висшата лига ... айде дано и вас да ви удря съвсем случайно някоя топка ...

Браво на Бербо . Един от малкото с които можем да се гордеем .

Бербо си е юноша на пирин игра 1година в цска където го изпратиха със псувни и ритници затова да не се бият червените в гърдите, бербо е гордост на пирин и българия

.... И ако Нани беше подавал повече - резултата щеше да е 10;0! Нани се превръща в Новия Кристияно Роналдо - нагъл, безочлив и арогантен. Всички си спомняме какво се случи с Кристияно...

Привърженик съм на ПФК Левски. Пиша привърженик, а не говедо. Защото само едно говедо може да плюе по футболиста Бербатов. Талант е и то голям. Както аз така и много други Българи в чужбина се наричаме пред хората БЪЛГАРИ а не левскари или цесекари. Тези отбори за съжаление много малко хора извън българия ги знаят. Те казват: "Ааа българин. Аааа Бербатов." Затова драги ми сънародници НЕ бъдете говеда и свине. А бъдете привърженици и почитатели на най-голямата игра. Радвайте се когато български футболисти и отбори мачкат в чужбината. Поздрави от Австрия.

Браво пич ! От ЦСКА съм . Бербатов е невероятен български футболист , макар и да не играе за националния отбор . Това е лично право на всеки . Играещ там или не , навсякъде го знаят като българин . Поздрави от Лос Анджелес !

дано по скоро станем мнозинстово, които мислим така. искрено се радвам като видя такива коментари, а не само дежурната злоба и завист.

И аз живея в чужбина и съм напълно съгласен с колегата . Когато разберат че съм българин първата им дума е" Бербатов" . Един от малкото с които може да се гордеем . Един от малкото който ни вдига лошият рейтинг ( трябва да ви кажа че на запад хич не ни обичат )

Руснаците и техните лакеи завиждат на всеки Български успех

ей кажете на тоя нани да не ни цели по трибуните че ни потроши главите...аман от тоз лаком мангал с крив мерник

браво на бербо , но сега данего удари на почивка . а тоя скапаняк нани вобще не играе сас него , алчен боклук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голям играч в голям отбор.Две данености ,които се привличат, покриват и видно--се реализират.

бр берба треа да станешх гол маисторр *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не трябва да грешим! Димитър Бербатов е българин от Благоевград. Създаден от благоевградската футболна школа. Играл е в Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, а сега ив Манчестер Юнайтед. Това момче е един от немногобройните поводи всички българи, без изключение, да се радват на успехите му !!!

Бре, колко хрисимо и благовъзпитано писание! А защо, драги "подуенецо", не повдигна глас, когато основно почитателите на твоя отбор заливаха с тонове помия този най-успял в последните години български футболист? А сега - "да не грешим"?! Грешката на тебе и такива като тебе е, че не искате да признаете - именно от ЦСКА тръгна Бербо към големия футбол! Другото е демагогия и лицемерие.

Да бе,да.Аре сега отивай да си изпереш гащите.Щотото мина през шкембеджийницата ви чорбарска и "именно от там тръгна",цървули селски.

А ти що не каза нещо, когато ЦСКА-рите го псуваха? Когато чичо ви Митко го наричаше "селски цървул"? Когато слагахте на стадиона плакати "Македонска мърша" по време на тренировките. А когато ревеше след тренировка и не искаше да ходи в София, защото го мачкахте психически всеки ден. Беше 17 годишен, а вие обяснявахте какво ще направите на майка му, ако не го прибере "на село". Ти и всичките червени надувковци къде бяхте тогава?

Пич, най-големите псувни към Бербатов съм чувал от фенове на ЦСКА. И то най-заклетите - анти Лузърпул ако ме разбираш. Особено миналата година, която беше най-трудната за Бербатов в Ман Юн. Сега всичките се лупате по свинските уши да обяснявате че той бил от ЦСКА. Ама е от Пирин.

Браво Бербо! Моля като българин всички които се справят с английския език - пишете и по нещо в английските сайтове -goal.com и официалния сайт на МЮ, няма кой друг освен нас да го направи!

ще напиша!!! срамота,че досега само си четем тук за бербо, кефим му се, но никъде не си похвалихме мом4ето в публичното медийно пространство. гордеем се с него, всички, няма такъв българин с такъв авторитет във великобритания.и а си е Благоевградско чедо !!!! браво Мите!!!

НЕ обичам футбола,но този ЧОВЕК ме кефи!БРАВО БЕРБО!ДОБРЕ, че си ти да ни измиещ малко лицето пред европейците!Ти си синонима на България за тях, а не онези в костюмите и охраната!

Ха, че кой е Бербатов? И къде играе? Вкарал някакви си три гола, водел убедително в класацията за голмайстор, избран тия дни за най-популярен играч в Европа и т.н.! Е, и какво от това? Сега ще се появи някой от всепризнатите наши световни капацитети и моментално ще ни разясни защо Бербо за нищо не става! Ясно ли е!?

ми да, те топките всеки мач сами го удрят и после влизат - една даже 5 пъти го цапна!

Къде са разбирачите, които го плюеха? Най-добрият БГ футболист за всички времена !

да бе, сигурно е наи-добрия бг футболист, аман от разбирачи.

Шутка, шутиш ли се? Щото за в момента и в последните 10 години Бербатов наистина е номер едно. За всички времена - Стоичков засега е най-успешният. Но той отдава не играе, а пък Бербатов продължава да играе. За твое огромно съжаление. За бъдещия най-голям българин (поне по алкохолни подвизи) Гара Дембел нали няма да говорим?

Трети хетрик за сезона (първи футболист прави същото от 2003 год след Ван Нилстерой), едноличен водач в листата на голмайсторите - какво повече да се каже не знам. Знам само, че за хейтърите от ПодХуене това е много лошо представяне....И Барби е много слаб! Сега пак ще има нечовешко мучене!

Кажи нещо и за мазното цигане - опропасти 5 за да вкара 1. То като водят с 4:0 добре, ама ако трябва да бият Арсенал или Челси, к'во правим?... Съра трябва да му нацепи тимберицата на наглото португалче в името на отборния дух.

Ми кво да кажа, баце! Трагикомедия абсолютна! Изживява се като Роналдо, ама е прост като непресукана връв и порти като Българче, от Своге! Добре, че останалите фаворити за титлата са още по-слаби, та Юнайтед може и да станат шампиони.....

Да е жив и здрав и да ни радва дълго с красивата си игра и успехите си ! Имам в предвид нас - хората, които обичат футбола, не злобните уефскарски фенове - те мразят всичко, освен комплексарският милиционерски отбор от герена, затова нямат футбол и не създават нищо, освен злоба и ненавист - само рушат !

Хеттрик във висшата лига не е като да караш пиян с фалшива книжка и да се дуеш на Депортиво Меричлери :))) . Пригладете перушината пиленца и глeдайте как играят ГОЛЕМИТЕ !

абе забелязъл съм че винаги когато успея да гледам ман. с бербо, винаги тогава вкарва хеттрик и тогава вкара и 5-те гола на блекбърн, та това съм го забелязъл, явно му нося късмет-ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а колко си прост не си ли забелязвал? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само така бербо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

брово бербо кефиш,само кадето ги вкарваш за този омразен чичо манчо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Бербо .

бербатов оле оле оле *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бриллянт берба! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, голямо браво. Взе много правилно решение да се махне от националния - евала

Не мога да повярвам, че си написал това. Имаме световни и олимпийски шампиони, станали такива не заради а въпреки наличието на бази, спонсори, екипи. И те намират сили да продължават да защитават името и честа на България. Националният отбор е кауза а Ман Юнайтед е печатницата за пари. Прав си - след отказа от България, той прави страхотен сезон и дописва футболната история на Англия, където ще остави бг следа. Но има хора като мен, които не удобряват постъпката и начинът, по който се отказа.

Това, че ти не "Удобряваш" отказа му, си е твоя лична работа! Но не ти ли мина през мозъчето, че ти и такива като тебе, с помощта на предани на подуенската кауза писачи денонощно го заливахте с каква ли не помия! А сега - не "удобрявам"!

Бебатов се махна заради такива все недоволни като теб като беше в националния го плюхте що не играе добре и викахте да се маха като се махна го плюете защото се е махнал . Напълно подкрепям решението на Бербатов сега той е по-добър футболист именно защото не играе за нашето неблагодарно племе . Нека плюят сега пишман патриотите

Човече , ами какво очакваш . След цялото плюене по-негов адрес . Плюваха го и продължават да го плюят . Да играе за БГ в името на кое ???За феновете които са все недоволни от него ?Или за мафията от БФС ? Чест му прави че се отказа без да се оплаква от нашата нелепа пародия . Да е жив и здрав и да ни радва още дълго време .

Ти кво направи за България, та съдиш другите?

Ха сега пишете бре разбирачите!!!!! Млък, че ще се насоча към някои орални части на организма ви!!! Само Бербатов, само Митко, така трябва да се бие - по много и с финес, бре тъпи ингилизи!!!! Де го сега Руууууни-то???????????

Пожелавам на Бербатов същата статистика и при предстоящите мачове с Астън Вила, Ман Сити и Олимпик.

не рунито,а рунйо гадна гнас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе ти наистина си смешко.Бербо е един голям манекен и нищо друго.Аз да не се насоча към някои орални части на майка ти.Сигурно си от Варна или Пловдив с това Руунито.Келеме, научи се първо да разбираш футбол и тогава си пиши тъпите коментари.

Не издържа говедото, измуча възмутено! Ето това са подуенските дебили и евроидиоти! Освен Дембеле друго не признават! Това им е тавана на идеала за играч.

Колеги събудете се и проверете текста в материала или поне резултата от мача.

5:1 ?!?

Браво Бербо! Редактори, 5:0 е победата за Ман :)

Абе, тоя Берба е голям НЕЩАСТНИК! Пак вкара само три гола, ако Нани му беше подал, щеше и повече да вкара. Много ме дразни, щото играе добре. Ама щото е българин още повече ме дразни.

и мене ме дразни по същия начин... :) а представяш ли си как се дразни баи ганя от ...уене и говедоподобните мууууууууууууу?

Не мога да го гледам просто... Мизерник, ще вкарва, сега няма какво да кажа и не мога да осмисля живота си. Нищо, на следващия мач в който не вкара ще дойда да обясня към е смотан.

Дразни се по същия начин както аз дразня някои членове от семеиството ти.Така се дразни бай Ганя.А иначе Митко верно е нещастник

Еми аз съм от Подуенския отбор,но винаги се радвам за Бербатов и се гордея с неговите постижения.А този нани ,наистина е много алчен и злобен и нарочно не му подава,дори и когато е в възможно най-изгодната позиция Бербатов.

Човече .....ти си кръгал идиот. Затова момчето няма да играе за национала , заради такива гадове като теб .

Ееее, ти литература не си ли учил? Не си ли чувал за някои похвати като ирония например? Щото човека доста умело я използва, ама ти не я разбра.