Сензация: Сектор ”Б” подкрепи феновете на ЦСКА

Феновете на Левски изразиха своето мнение за вчерашния двубой с ЦСКА, загубен от тима им с 1:3. Въпреки тежкото поражение, всички "сини" са останали доволни от цялостната атмосфера на стадиона. Шокиращо за мнозина обаче, привържениците на Левски подкрепиха ултрасите на ЦСКА, които бяха изтикани извън стадиона преди края на първото полувреме.

Обратно в новината

Коментари - Сензация: Сектор ”Б” подкрепи феновете на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИЦЕМЕРИ !Не мога да приема позицията им на 100% ! Като са солидарни с нас,защо тогава изкрадоха и унищожиха транспарантите от празния сектор ?Кой и как им разреши да стигнат до празния сектор Г ,за да го ограбят ? Не е ли същата тази "Народна Милиция",от която така настървено се мъчат да се дистанцират? На това му се казва ДВУЛИЧИЕ !

и двете агитки сте една и съща измет другия път трябва повече да ги бие полицията и по сурови наказания за футболното хулиганство

И ДВЕТЕ АГИТКИ СТЕ ИЗРОДИ НОРМАЛНИ ХОРА ОТДАВНА НЕ ХОДЯТ НА МА4ОВЕ СЕГА ХОДИТЕ ПО 3000 ДО 5000 4ОВЕКА ЕДНО ВРЕМЕ ХОДЕХМЕ ПО 50 000 ИЗРОДИ МРЪСНИ

ТО4НО ТАКА Е . НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ .

Хайде да помислим, ако е вярно, че: 1. Седалките в сектор Г бяха демонтирани ПРЕДВАРИТЕЛНО ПО ИСКАНЕ НА ПОЛИЦИЯТА 2. Че изгониха ЦЯЛАТА АГИТКА на ЦСКА защото някакъв ЕДИН кретен е ранил полицай не намирам нищо по-логично от реакцията на Левскарската агитка. Благодаря им и ги поздравявам - въпреки известното ми "благоразположение" към тях.

Няма Левски и ЦСКА - има смели хора и мишки. Форумните критици са най-големите разбирачи онлайн, но в реалността са по-ниски от тревата. Жалка ви е съдбата! Подкрепям София-Запад, въпреки че не съм ЛС. В сектор Г съм се нагледал на всякакви смшни селянчета с безмислен живот. Много силни в псувните, но от боя бягат като мишки...

Аз пък не смятам така. Бях в Сектор Б. И както последните.. много мачове, в сектора беше спокойно. Скачахме, викахме, имаше димки в самия край, но не застрашавахме реда и другите хора. В Г сектор не беше така. Факт, че 3000 човека бяха изгонени заради 100 лекета. Въпреки това, полицията намери начина да се справи с футболното хулиганство. Ако арестуват по 2 - 3 човека на мач и ги осъждат на някаква глоба нищо няма да се промени. Няколко пъти да изтикат цели сектори заради няколко проблемни, да забранят на отбор да играе пред свои фенове за цял сезон ако се наложи полицията да изтика феновете му 3 пъти за, примерно, 2 години... С такива, по драстични мерки, може нещата да влязат в контрол. Както в Англия. Сега са кротки, нали?

ЕВАЛА! Не съм Левскар, но трябва да помислим за отговорно национално поведение! никой няма право да тероризира гражданите! Браво на София-Запад и Националния фенклуб на Левски-София!

И на Левски и на ЦСКА агитките са едни и същи гадове! Това "дерби" трябва да се играе на закрити врати! А снощи ги биха малко. Повече бой трябваше на тези уроди !!!

Извод: Всички боклуци се подкрепят. Никакви мачове, да играят при закрити врати. Феновете да не помирисват стадион поне два сезона!

Ако това е откровенно , свалям шапка на запалянковците от Левски. Вярвам им.Този отбор е създал и възпитал едни от най-чистите българи.Легендарно честни и спортсмени. Те не са между нас, само физически.Спортът не трябва да е война. Стане ли това, става вандалщина. Ако при футбола това стане явления, то той като спорт трябва да се забрани в държавата. Знам, че това е и бизнес с много пари. Нека и паралиите помислят по това. Да не превръщаме полицията в тоалетна хартия.

Краставите магарета се надушват от далеч. Заради такива като тях нормалните хора не смеят да ходят на мачове по стадионите.

нека в парламента ми отговорят защо в англия вече не е така. и аз сам отвратен от футбола и не мога да отида да гледам и един мач сас семеиството. нека закрият първенството и бфс. за футболните хулигани-обществено полезен труд, а при по-тежко провинение 5 години затвор. като вкарат тарторите другите ще се кротнат-това е!

Естествено, че ще ни подкрепят. Само че защо не питат Борат защо е "настанил" 3000 души в клетката за 1500? И им прибра парите за цял мач само след едно полувреме, след като не му беше угодно, че ги бием като маче у дирек?! А за полицията... кво да коментирам - бият наред невинни хора, платили си да гледат мач, лишават ги от правото им да влязат... гонят ги на полувремето. Като са толкова велики да бяха изловили само провокаторите и тези, които ги замерват, не да бият наред.

Абе хайде не се правете на толкова хрисими и примерни.Защо не казвате как се подгряват агитките преди мача, с какво количество алкохол и други стимулатори и дали по време на мач въобще се наблюдава играта????

Нека да го кажем направо. Полицията изпълнява поръчка! Поне малко да отклони общественото недоволство от Цвъцко с 6-те ап-та, Боко с малоумното му управление, всички знайни и незнайни крадци дето са докопали кокала. А вчера Монд написаха, че проучване на Филип Морис показва двйно увеличение на контрабандата на цигари през 2010 в сравнение с 2009. И че зад това седи политическа протекция. Хора, мислете като четете и не се поддавайте на манипулации.

спешно иди на психиатър . много си зле . горкия ...

Хах, като човек навътре по темата за контрабанда с цигари мога да кажа, че сега е десетки пъти по-трудно да си намериш цигари без бандерол.

Браво,браво,браво!

БРАВО

за пръв път нещо умно от синята паплач.... чак не ми се вярва да са искрени. та нали всички изродщини по стадионите започнаха от тях, какво сега ми говорят за стюарди и ред ???

явно заради такива лекенца като теб изгониха и нормалните фенове на цска...

И двете агитки не гледат футбол, а са там за да излеят комплексите си. Естествено е да се подкрепят.

Браво!Всичко е правилно написано!

Аз ходя на мачове от 68 год.(7:2), но спомени имам от 70 години. По слаб Левски от вчерашният не съм гледал.Виновное цялото ръководство най-вече Батков ,който назначи Гонзо и Ясен които видимо не стават за тази си работа.Ако не напуснат те стават защитници на агент Тара, т.е. далече са от истинското левскарство. Иначе браво на нашата публика -винаги 1 !

истински б.оклук си ти, а не фен

сигурно цялата агитка на левски 2 дни са умували как да го напишат - горното

Не съм от Левски, нито от ЦСКА, нито съм фен. Изродите не са на стадионите а в парламента, а полицията просто отклонява вниманието. И боклуците веднага се хващат.

Те сектор Б половината са същата измет, заради която нормални хора не ходят по мачове вече и е нормално да подкрепят чупене, боища, алкохол, дрога и какво ли не още. Само затвор за тези изроди.

истински боклук си ти

ако се опиташ да почовъркаш по полирания ти мозък, може и да рабараш, че човекът е напълно прав. А боклук наистина се ти.

Заради такива ръбове никой не ходи на мач. Е и заради много слабите "грандове"