Приказката свърши: ЗАКСА елиминира ЦСКА

Волейболният отбор на ЦСКА се прости с мечтата си да играе на финал на втория по сила европейски клубен турнир - Купата на CEV. В решителен мач реванш от полуфиналите, момчетата на Сашо Попов бяха елиминирани от полския ЗАКСА след златен гейм.

Обратно в новината

Коментари - Приказката свърши: ЗАКСА елиминира ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога всеки, който няма работа и се пише на много умен (типично по нашенски) плюе по тези, които се потят по терените. Дали тези момчета не са искали да са на финал? Вие които пишете глупости и ръсите мозък по-добри ли сте от тях?

Ей администраторчето - ЧЕРВЕНО лайно - или публикувай всякакви мнения ... или си заври голямо горящо червено знаме в червения гъз. Уважавай мненията и на противниците на несполучилата ви партия !!!

Публично се извинявам на администратора - публикувал е всичко което съм написал ! Грешката е моя - помислих забавянето за цензура !!!

Без значение червени, сини - всички сме си евроидиоти ! Което някакси е нормално след 60 години комунистическо робство !!!

Аз пък искам да кажа голямото си "Браво!" на този отбор и да заплюя всички смръдливковци, които тук си позволяват да плюят по тези момчета, които дадоха всичко от себе си (колкото могат), за да представят клуба си и България. Браво, момчета!

Типично по български - печелим ли, момчета са златни! Губят ли - за нищо не стават! Продажници сте вие, продажници!

Иска ми се да питам плювателите под мене какво писаха когато ЦСКА спечели златния гейм в Турция? А също и да попитам колко от тях са били на трето място в каквото и да е състезание, камо ли европейски турнир?

Ужас,такава некадърност на състезатели на треньори и на всички останали в отбора не съм очаквал.А самият мач беше изключителна пародия и както винаги пак с българско участие!

ТАКА СМЕ НИЕ.....НИКОГА НЕ ПРАВИМ ПОСЛЕДНАТА КРАЧКА. ЗА ТРЕТО МЯСТО СЕ РАДВАМЕ КАТО ЗА ШАМПИОНСКА ТИТЛА.ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ!

Типично по български си паднахме!!! При 6:1 в златния гейм спрях да го гледам...беше ясно!

И то нсе савмо на нашите. Така и с тационалите - уж страхотни, уж индивидуално най-добри, а повече от 5 - 3-то място не могат никога. И това вече им е навик, почти са свикнали само това да о(акват и им стига. Трябват нови хора, необременени от минало, пари, далавери, успехи и неуспехи.

Ако го бях гледал мача, сигурно по друг начин би се развил мача, въпреки че е бил много оспорван мач ... но информацията, кога точно ще се играе, не беше споменаван по на широко...