Наказание от четири мача грози Рууни

Над звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни виси угрозата, че може да бъде наказан за четири мача, заради лакътя в лицето на Джеймс МакКарти от Уигън.

Обратно в новината

Коментари - Наказание от четири мача грози Рууни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го наказват и без това тая година не става за нищо.

Tоя раврватник и пияница съвсем оплекса нещата.Стигнало се е дотам Сър Алекс да кара играчите да подават на отец Руни топката.Медийната машина е завъртяна и требва да се подържа реномето на футболиста.След глупавата постъпка -да извърши преговори със СИТИ дните са му преброени.След 11 ялови месеца и 250 000 паунда на седмица,бишвият любимец на другата,старата уиски помпа Алекс си подписа направлението за движение.Изхода е ясен.Медийна машина,много ритнати топки и Рунито е на път за Барса.Ама там сега дали го искат,след като Муриньо,този търсач на силни осещания каза че МЮ требва да бъде сллотен около Сър Бербо.Имаше умишлен удар със лакът.Като няма с какво още лошо да се прочуе стигна и до саморазправата.Заслужава си.оТ ФЕН на МЮ.

Тоя червендалест селяндур е много куха лейка!

а, м/удругото, кога е мача с челси? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

челсеа вс. унитед премиер леагуе кик офф: 19:ч5 туес 01ст марч *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не гледах мача, но ако Рууни наистина е свършил такава велика глупост, просто наказанието е, меко казано, заслужено. В съвременния футбол няма търпимост към удари по противников играч и то без топка, за лакът в лицето въобще да не говорим! Вини Джоунс отдавна вече не е еталон за поведение на терена.

Аз също гледах мача. Като че ли наистина изглеждаше Рууни умишлено да удря играча на Уигън. От друга страна, нямаше никаква причина за това и е възможно да се е борил с ръката за позиция и да ударът да е бил неумишлен. Аз бих приел второто, като в противен случай Рууни е за освидетелстване - удар без каквато и да е причина или провокация...

Как така останала невидима за телевизиите? Ами за гледах мача и се видя съвсем ясно. И нашият коментатор също изказа мнение, че това е за червен картон, а той не коментира от статиона а пред телевизор.

Имат предвид телевизиите,които не излъчват мача.Друго обяснение на написаната глупост не виждам.

Те английските телевизии имат филтър за подобни грубости за футболисти от тяхната си националност :)))