Батков и Гонзо решават съдбата на Ясен и Гара

Ясен Петров може да бъде отстранен от поста треньор на Левски заради загубата от ЦСКА с 1:3 в дербито, съобщи livesport.

Обратно в новината

Коментари - Батков и Гонзо решават съдбата на Ясен и Гара | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След изнесения урок по футбол от ЦСКА за домашно на Синичките: 1.Батко да си обръсне половината мустак 2.Гонзов да остави таралежите от мишниците за два месеца. 3.На Ясен да му сготвят футболната топка от дербито и да започне с малки дози да се захранва с нея 4.Гара да дари всичките останали 200-300 хиляди евро от бившите милиони за трансфер на някоя детска футболна школа.

Най-важното във футбола е да има отбор и дух. Всичко друго следва от тези две неща- А и Б в тази игра. Левски не показа нито отбор , нито дух. Без тази основа има само Тв-пушеци,псевдо-звезди,пясъчни кули , илюзии , форумен бабаитлък , и всичко друго , но не и футбол.

Малко след гара Подуене в посока към гара Искър има една спирка само за пътническите влакове и тя се нарича гара Дембеле! Там е пълно с ма..., доста по-бели от Дембеле! Ганю Батков видя с ужас в събота как на Дембелето му падна цената на не повече от 100 хил. и изпадна в шок. Така е - лаком г..., кръв сере! Хората му даваха 1 - 2 мил., ама той иска 4 мил. Ще ги вземе на Кукувден!

ПРАСЕНЦЕ ТАЗИ ГАРА ЩЕ Я СЪНУВАШ ЗАПОМНИ ГО ТОВА ДА МУ ПАПКАШ ЧЕРНАТА ГЛАВА

Говедце, то беше твърде скоро 4и мисля, че вие повече трябва да помните тази гара. Хем ви е скъп, хем не свърши работата, за която си го задържахте (освен ако не сте го задържали по някаква по-специална причина, свързана с главата, която споменаваш - явно знаеш интимвни подробности). Хак да ви е надутия скъп плондир, който ще се спука окончателно на края на тази ялова за гереня година.

гадно ли ти е там да ти е ха ха ха ха

Ще ме прощаваш ама май не отбираш много много....Гара-та беше единия от общо тримата играчи на Левски, които играха....останалите бяха табуретки. :-))))))

Уе уе коуко сте жауки! Този път без публика, следващия и без вратар ще ви бият.

ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПИШЕШ 1 КЛАС ИМАШ НУЖДА

Личи си синьото добиче, разбрало е, по-точно познало е как си мучат. Уефски, уефски!!!

А бе гониги бе гонииииииииииииииииииииииииииии

продадоха и жоазинио,ако продадат сега и гара ще стане много зле *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гонзо-прост пловдивски ханбалист,баи Ганьо- агент доносник,Дебеле-пияница от африканска класа,вратарчето и то шофира след употреба на алкохол,Йовов-търсач на скалпели.Е как искате да имате отбор? Но и в ЦСКА положението не е по добро.Трагичното е че цървулите от Литекс пак ще спечелят от всичко това.

Когато си влизаш в къщи се наведи да не си удариш главата в цървулите които ти напомнят откъде си дошъл.

Абе те Левски щяха да бият, ама полицията да вземе да изгони публиката вместо играчите. Губи се нещо в комуникациите ;-)))

НЕОБЯСНИМО СЛАБ ЛЕВСКИ. УЖ ВОДИХА ПОДГОТОВКА, УЖ ВСИЧКО БЕШЕ НОРМАЛНО. ЗАЩО ИГРАХА ТОЛКОВА СЛАБО?

Не би трябвало за една загуба да се сменя треньора!

Купувам Гарата за 20 лева, че нема кой да оре нивите на село

Точно па Гара...та за мен той игра много добре. На няколко пъти се освободи много хубаво и повече...един или два пъти повлече 2 от нашите защитници... ама тогава трябва някой друг да рита....Но най-голямото говедо а именно треньора...той е за....*не... как па не промени ни схема ни нищо бе...пуснал Гарата сам...отстрани него никои...

Ако не си тръгне Гонзо и Батков не спре да се прави на главн мениджър, ще се сменят треньори в Левски докато останат желаещи за такива. Лайнетата ще сменят когото си искат.

Много си точен за Гонзо и Батков. Изобщо откъде се взе Гонзо за да стане шеф на отбора. Има играчи, а няма отбор. А "лай...та" можеше да го пропуснеш като израз.

а негърчето чалгар , с номер 9 се опитаха гуанда Гу Гунди ли да го направят ....що се излагаме така?

На тая тиква Батков все някой му е виновен,защо когато Левски направи най силното си участие в евротурнирите Ясен Петров не беше виновен или когато Гара Дембеле стана голмайстор на първенството?Това е футбол -или си надигран или надиграваш.Това е шибания ни манталитет,докато сме на върха всички много ни обичат и при провал вече ставаш най-черния.Ако ще бъдем заедно в победите трябва да сме заедно и в загубите.

цесекар съм ама много точно мнение на AVATAR, и по-точно батков трябва да си забрани да говори преди мач, колкото пъти се е изказвал "неподготвен", после по три месеца се крие от медиите...и да си зададе и въпроса защо от както гонзо е директор, левски през 3 месеца е в "психологическа" криза

Само с Баткоитлък не става.

Ей, драги говеда, станахте за смях, поне за малко помълчете и слезте на земята. И стига с новини около пияндурника, никой никъде няма да го вземе за парите, които подполковника иска. А що се отнася до Ясенчо, вече казах, че не му е мястото в обора, отдавна трябваше да ви остави да си мучите във вонята. Добре, че най-великият отбор у нас ЦСКА ви приземи.

Ей ЮНАК-гледай си вашата кочина и не давай акъл!Приземили ни прасенцата разбираш ли!Когато ни изпреварите в класирането тогава се обаждайте,а до тогава гледай вас някой да не приземи!!

Бито говедо-кръв сере :)))Попиляхме ви , кравички .....:)))))

ясен ако е мъж да си тругне сам

ясен е лайнар неже мъж ако бе левски щеше да бие наред!

мислите ли че Ясен има думата ве т..анари