Батков чете конско, без рокади след загубата

Среща между ръководните кадри в Левски се състоя тази сутрин, съобщи ТопСпорт. Собственикът на клуба Тодор Батков на дълго и широко е обсъдил със спортния директор Георги Иванов - Гонзо причините за загубата с 1:3 от ЦСКА в събота вечер.

Обратно в новината

Коментари - Батков чете конско, без рокади след загубата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да си за да си мислиш, че мача е бил редовен, те говедата, че са гола вода е ясно, ама да водиш с 0:3, според мен автогола е намалил печалбата на бай ганя и сие, а чорбата да не скача много що са пети, голема работа като били.

левскарите паднаха позорно, но заслужено, и то на техен терен, и сега се оправдават с черното тото- ха ха, нещастници, виждате ли се колко сте елементарни!

Това, че мачът е уреден, го каза мой приятел, който е ЦЕСЕКАР!

рокади,нема да има но ще увонявам Ясен Петров..На негово място ще дойде Ратко Достанич

А БЕ ХОРА, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТОЗИ МАЧ БЕШЕ УРЕДЕН? КОЕФИЦИЕНТЪТ ЗА ЗНАК ДВОЙКА БЕШЕ 3. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЗА КАКВИ ПАРИ СТАВА ВЪПРОС. ТЕ НАПРАВИХА КИНТИТЕ, А ВИЕ САМО СЕ КАРАТЕ.

Интересно, ако "Левски" беше победил, щеше ли да твърдиш същото? Или тезата ти е, че ако ЦСКА бие, мачът е уреден, а обратното - всичко е наред и няма никакви договорки? А по принцип в т.н."българско първенство" всичко е възможно, тук спор няма.

то има мачове с коефициент 15. За тях що не кажеш нещо...и на Рома-Шахтьор/2-3/ коефициента беше 3,00. Аман от простотии

нали оправихте тотото

А на Батков кой ще чете конско, че се държа като олигофрен преди мача ! По лошото е, че често му се случва да повтаря едни и същи грешки.

по скоро им е чел говеждо...

Прасетата се радват не толкова на успеха,а на това че направиха още един стадион но КОЧИНА !

Празнувайте прасета ! Все пак победихте най-успешният клуб в посттоталитарна България, което си е направо Евроуспех за вас и се случва изключително рядко !

Угнетените се уповават на историята ;)))

Иване, ти си поредното доказателство, че гърбавия и говедото само г*оба ги оправя!

то има мачове с коефициент 15. За тях що не кажеш нещо...и на Рома-Шахтьор/2-3/ коефициента беше 3,00. Аман от простотии

що не ги разделиш на по 10 год. - "посттоталитарна България", голям смях. И в какво по-точно се изразява големия успех? Удинезе и Киево. "Браво!!!!!!!!!!", хайде сега сложи на кантара Люцерн, ААлст, Беверен, Олимпия/2 пъти/, ХИК, Бате/макар да си е по-добър от цялата А група/, Жилина, Дебрецен....жалка картинка

Ако играят пак така, бих ги посъветвал да не разчитат, че Локо-то ще си вкарат автогол :-)))))

Уиски няма да го оправи бай Ганьо :))) Трябва нещо затягащо , че са им олабени блендите отзад след побоя на Герена :)))

пи ли са по една ракя :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може да са пили и по две,само че това какво те бърка и Батков пие само уиски.

нали им напълниха кошничката, да пият каквото искат, те май само това могат .......... ех рабех, ех юсуф, ех братко, къде си сега да ударим по едно от мъка