Левски готов да си даде стадиона на ЦСКА?

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви в дълго интервю, че от "синия" тим не са получили предложение от ЦСКА да домакинства на стадион "Георги Аспарухов". Той уточни, че ако има такава оферта, "синьото" ръководство ще я разгледа.

Обратно в новината

Коментари - Левски готов да си даде стадиона на ЦСКА? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски готов да си даде стадиона на ЦСКА? те и наско сираков биха им дали но тои ще се контузи ако трябва да рита за тях хахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

666 the number of the beast....777 the number of the cska hihihihihi

7:??? -7 xaxaxaxa

7:????

Софийскитв лайнета, комплексарчета / сини и червени/ са във форума. Цяла България да плаща за за разхайтените копелета на София. По каишка като куче, да бачка докато се научи:) Мамини синчета глезанковци, озверели нот лентяйство търтейчета. Ей така мисли България за вас диванета. Не запалнковци и фенове , не сте дорасллин за това.

"Снимайте тоалетните в Сектор Г, които са потрошени още при влизането на тяхната агитка. Още от там започва създаването на такава необяснима агресия. Не знам, защо хората още при влизането си на стадиона са счупили всичко, което може да се счупи".... Баждеков.... ГИНКОВИТ в по големи дози помага и на левскар... Забрави ли първия погром на Българска Армия???? .... а и финансист се водиш... сега е момента...акъл не давам, ти си знаеш, не ти е за първи път....

Това ще е единственият случай в който на герена ще се играе футбол, а не театър от сини балерини ! Може пък да научат нещо от най-успелият и най-титулованият Български футболен отбор - ЦСКА ! Те и без това уефскарите отиват в Турция - защо им е да тренират в България ?

Доживяхме левскар да нарича прасетата хора..

Главата е трябвало да строшат

Добър вечер Ганьо , царя на овчарите!

За какви тоалетни говори тоя мазник? Май има предвид храсталака около стадиона :)))))))))))))))))))))))))))))))))