Матеус: България може да направи сензация като Шалке

Лотар Матеус даде обширно интервю, в което говори за предстоящите срещи на националния отбор и потенцяла на играчите ни, както и за мачовете от Шампионската лига, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Матеус: България може да направи сензация като Шалке | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пръв път изпитвам удоволстивие от четенето на интервю на тема български футбол. Шапка му свалям на този човек. Каква житейска филосовфия , каква психика само !?! Само да е посмял плешивеца МИхайлов да го смени с някой като Пламен Марков. Този човек е с години напред. Типичен представител на немската нация. Знае си работата, подържа форма, опитва се да се развива .. бавно и систематично. Евала , че най-накрая докараха уравновесен и прагматичен човек

Няма да му коментирам уменията, защото честно казано още не съм си оформил мнение. Но тук казва една голяма истина. Левскар съм, но бях ужасен като видях началните състави на мача срещу Литекс... еми то половината играчи бяха чужденци... Не следя всеки път състава на ЦСКА, но браво за мача с Черно море.

този човек променя фудбола и въздуха в националния отбор пожелавам му успех

Мисленето на този човек е на светлинни години от това на българските треньори. Дано БФС го остави на спокойствие да работи, сигурен съм, че ще помогне на футбола ни!