Порязаха Бербатов с 1 гол в Англия (видео)

Едно попадение от голмайсторския актив на Димитър Бербатов във Висшата лига бе отменено.

Обратно в новината

Коментари - Порязаха Бербатов с 1 гол в Англия (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а. фърдинанд плонжира да избие с гъз сигурно

мръсни английски свини.гола който му отнемат да си го наврът в английския гъззззззззз

Какво да говорим типичната английска завист и простотия. Но как да действат хора на гъза на Европа и обременени от островитянската си същност.

Българино, май тебе те тресе силната завист, че не си в Англия, а??? Ако търсиш корените на това по-особено отношение на Англичаните към България се върни век и половина назад и се обърни и към Русия. Те са си много добре "островитяните", намерил се кой да им дава оценка - но това всезнайство и голяма уста си е пък балканска същност, А??? "Гроздето е кисело" май...

Какви са тия простотии, като вратаря пипне топката и да се води автогол... Опитват се да му отнемат титлата голмайстор на първенството. Егати тъпаците. Дано вкара още 2 гола в последия им мач и да им покаже, че е номер 1. Само дано го пуснат тия гадове да играе.

Колкото и да го мразят гнусните чужденци, Бербатов е велик и ще остане във футболната история, световна, европейска и най-вече на Острова, където е с най-много вкарани голове в един мач. Бербо, истинските българи сме с теб.

Мисля, че комисията трябва да разгледа и останалите голове на БЪЛГАРИНА БЕРБАТОВ и да види, че поне още 18-19 от тях са автоголове! Така трябва да се подходи и евентуално към Тевес и да си остане я Рууни, я някой друг истински ариец, пардон англичанин за голмайстор!!! Откъде накъде някакви българи и други ще дръзват да вкарват голове на английски отбори! Е... ще остане някой за голмайстор с 10-ина гола, ама пък ще си е техен! Боже, пази кралицата! ... и нас от тях!!!

ами сега да вземат да прибавят на рунито някои гол че да се радва и тои

интерсното е че вземат бг футболисти оставят ги на скамеиката и им промиват мозаците да не играят за бг

Егати конспирацията, а??? Май ти си с промит мозък!!!

пожелавам на автоголаджията да стане парвенец по автоголове.

Накрая ще му вземат и екипа тези тъпи ингелези!

Хайде да не го приемаме толкова навътре. То ,че тез помияри англичаните да ги коментираме.Че те още 100 години ще вонят - ами столетия не са се къпали свинете му със свине. Хайде, да ги оставим тия прокази. Митко си е нашо Българче. И то какво. Нека да му благодарим. Че кой толкова прави като него. Да е жив и здрав и да ни радва, даже когато спре да се занимава с това занимание. А пък тези дрисльовци да ги оставим на Кейт Мидълтън - ако може да им махне въшките, ще бъде от полза.

комисията да преразгледа внимателно всички голове на бербо.Това са най-абсурдните попадения в историята на футбола.В нито един от головете му няма намерение и идея. Имаше едина ситуация ,не си спомням в кой мач беше-бербо тичаше /тичаше е условно казано/ в съвсем друга посока-мисля ,че се оттегляше от едно нападение и топката го удари в главата -даже бербо подскочи леко изплашен и топката влезе .Не мога да не призная,че това е един абсолютен калитко.Но както става ясно на острова разбират това и когато един мач е важен и трабва да се играе е бербо няма как да играе !

Пич, иди се прегледай, само че за твойта болест май няма лекарство.

Братле ти и името си не можеш да напишеш камо ли да даваш коментапи.Явно си някакъв изперкал физик,след като виждаш как топката се удряла в Бербатов.Може пък и в топката да има дистанционно и от пейката съра да я ръководи.Ходи да си пасеш овцете по Монтанско

Очаквах да го направят. Спомням си на мача срещу Съндърланд още тогава на повторенията се виждаше, че траекторията на удара на Берба излиза със съсвсем малко в аут, но по-важното е че и на Тевез отнемат един, така че ситуацията не се променя. Надявам се Берба срещу Блекпул да затвърди голмайсторския си приз с 1-2-3 попадения.

Абсолютна простотия! Бербатов явно шутира. Опитва да завърти топката с външен фалц като се цели в десния ъгъл на вратата. Топката закача Фердинант и влиза в левия ъгъл. Това е много подло! Явно Бербо е трън в очите на не малко хора в Англия.

Тия тъпанари правят всичко възможно да го закопаят. И единствената причина е, че е българин!!! Тъпи рижави маймуни....

Смешници ... то по тая логика половината от головете са автоголове, щот вратарите пипат топката ... Гол вкарва този, който шутира със 100 км/ч ... тва , че някой го закача топката без съществено да й измени траекторията не е причина да променят автора. Нема, нема и измислят некъв уй ...

Определено не съм фен на Бербатов, но този път май са го прецакали много яко. Поне от това, което се вижда на даденото видео си изглежда като негов гол. Не е зле да се пусне положението и от други ъгли за да се види по добре.

Дано да не стане голмайстор нашото Барби - манекен и балерина в едно.

Ти нали си знаеш.... нещастен Български LOOSER !!! Аз не се притеснявам, че Бербатов "може и да не стане" голмайстор, но в едно съм сигурен, че от теб човек никога няма да стане.... :) А относно първия гол от клипа.... това ако е автогол аз ще съм следващия треньор на MU, което никога няма да стане :) Първо топката лети към вратата, топката удря защитника, а не той нея.... и тея от комисията си нямат работа като този така наречен SAF, който се опитва да ръси от простотията си тук с безлични и злобни коментари....

пе...

дано не стане че ще се посерете от яд нали :) ква мъка е да си бездарен злобар и нещастник, съжелявам ви теб и тези като теб! дано не стане голмайстор за да ликувате и да се осмисли жалкия ви лишен от приятни емоции и смисъл живот, защото ако стане о пази боже, сън няма да спите от яд! аутсайдери

дано другия път научиш българския преди да пожелаваш неуспех на българина - роме неграмотен!

Няма как да стане защото остава един мач, а той е на два гола от Тевез. Ако Тевез случайно ги вкара стават и двамата голмайстори, но за едноличен му трябва хет-трик на Стоук Сити- абсурд, защото това е отбора с една от най-добрите защити. При това Бербатов не трябва да вкара нито един на Блекпул. Ще си останеш с мечтите.

Това което е станал Бербатов е нещо толкова голямо, че от него плюмки като теб не се виждат

Истинска подигравка ще бъде, ако последния мач целият отбор не играе тотално за Бербатов и за голмайсторския приз,а ако пак е резерва това вече ще бъде гавра

Сигурни ли сте от Дир че и на тевес му отнемат гол.Ако е така оправете си голмайсторската листа.Прави се всичко възмажно нашият да не стане голмайстор.

Не съм фен на Бербатов, дори мога да кажа, че леко не го харесвам. Не мога обаче да приема това решение, което е вече истинска подигравка и гавра с него. Това си е удар в очертанията на вратата, който така или иначе си влиза, вратарят само прави опит да отбие. По никакъв начин не може да се тълкува като автогол. Смешно и грозно, явно наистина ги мразят англичаните. Жалки и мизерни. А Бербо да си сменя отбора, докато е време и да покаже най-накрая, че е мъж.

Става дума за първият гол.

И първия си е чист гол Гледайте видеото Няма и най-малко съмнение. Топката отива към вратата, а тогава няма и дума за автогол Просто оставят шанс на Тевес, защото неговото си е чист автогол

Да, знам, и аз за това говоря... Или ти май бъркаш, като мислиш, че първото положение (което е удар с крак) е гол? Точно се говори за удара му с глава, което е и първият гол в мача. Много поздрави.