Жозе пратил шпиони да следят трансферите на Барса

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е изградил своя собствена "мрежа от шпиони", за да следи трансферните ходове на Барселона, разкриват испанските медии.

Обратно в новината

Коментари - Жозе пратил шпиони да следят трансферите на Барса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами Барселона ако са тарикати,да покажат че имат интерес към Александър Александров-Кривия,към Гонзо и още някои наши "таланти" и така да подведат Реал да ги купи.

Ами кой се учудва? От циганин - циганска работа! Той както обикновено се опитва не да победи на зеления терен, а извън него със задкулисни и подмолни действия, присъщи на дребната му душица! Това важи дори и във случай, че тази новина е партенка. Има достатъчно други негови действия, които го потвърждават! Реал се превръща в сборище на наглеци - Моуриньо, Роналдо (въпреки, че е невероятен футболист и голмайстор), Пепе (който незнайно защо не го изгониха завинаги от футбола преди 2 г.), Циганина грубиян Серхио Рамос, чалъмлията Адебайор. Остава им само да привлекат Златната топка сред наглеците - Златан Ибраимович и ще е пълна картинката. А недоумение буди присъствието в цирка на скромни и добри момчета като Кака, Шаби Алонсо, Бензема и Йозил! То и затова Кака и Бензема често са твърди резерви де! Не пасват докрай на циганският стил и манталитет на Великия си треньор. Просто не са достатъчно груби и дефанзивни момчетата! И пак ще има резили с по 5-0 от истински футболисти, които воюват единствено на терена!!!

Жозето съвсем изперка, уж имал голямо достойнство...