Спас Делев: Дай Боже да играя в Юнайтед някой ден

Нападателят на ЦСКА Спас Делев бе награден от ВИП прес Родина като победител в анкетата за най-добър футболист във финала за Купата на България. Острието спечели убедително допитването с 2842 гласа, след като вкара единственото попадение за минималния успех над Славия.

Обратно в новината

Коментари - Спас Делев: Дай Боже да играя в Юнайтед някой ден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Спас! Не обръщай внимание на писачите тук. Тези са обладани от завист и най-вече от посредственост и глупост. Добра цел си си поставил. И не се отказвай да я следваш. Искрено ти пожелавам успех!!!

Много просто момче и твърде посредствен като футболист, за да отиде където и да било.

Това момче да не се е побъркало? Или пък е пиян или дрогиран?! В Ман Юнайтед размитат за него!

Ха ха ха! Ако некой играе в Ман Юнайтед занапред, той ще е само от най великия и голем отбор в България - Левски! Само Левскииии!

Т Ъ П А Ц И сте всички!!! ЧОВЕК Е ГОЛЯМ ТОЛКОВА КОЛКОТО ГОЛЯМИ СА МУ МЕЧТИТЕ. ДАВАЙ СПАСКО!!! НАПРЕД МОМЧЕ И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАРИТЕ!!! тех треба да си ГИ търпим. За съжаление са си наши да са живи и здрави некадърните злобни писачи!!! А ТИ САМО НАПРЕД!!!!!!

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!

аххххххахахахахха хаха хахахаа ах горкото момче :D

"Боже опази сляпо да прогледне" ...Предлагам всички футболисти да преминават прегледи и ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ в психиетрични болнични заведения ! ... не си ли вижда осраното Дупе ... :-) Да мечтаеш никой не може да ти забрани, но да го декларираш на всеослушание ... Това е нагло и арогантно, още повече от подобен невръстеник !

То там не играят както тука играете в СинСити, Митко хем не е ходил да играе с Вас по дискотеките и му е трудно пък камо ли за такива като тебе.

Ти не си нищо повече от едно синьо говедо...Това е.!

За съжаление от БГ футбола ми се драйфа не съм гледал мач от 15г, но като хващам спортните новини виждам, че няма и нищо за гледане, ЦСКА, Левски, който и да подхванеш не са по добри от отборите от село, там даже има и повече публика....

Така е , може някой ден да играеш Ганкиното хоро в Манчестър Юн, а публиката ще се кефи и ще вика " Хоп, Хоп, Хоп-ааа". Браво Шрек, голям шут си, супер вицове разказваш и развеселяваш всички. По-добре си помисли да се развиваш в киното, адски тъпа физиономия имаш, и идеално ще играеш роли в комедийни филми

Напрау си ГОУЕМ,спасунчу...НАПРАУ къртиш макеДОНскътъа наденицъа!!!

Като физика и стил на игра по-скоро е подходящ за Испания.

в анадола гаранция

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД

Див Селянин си, ДеУев. В Шефийлд Юнайтед няма да те вземат, тоя чак за Ман Юнайтед мисли...

защо не погледнеш първо себе си? пълен та*ак си